NHL-taituri veivasi suomalaispelaajat solmuun ja iski hävyttömän häkin – oliko tämä vielä komeampi kuin Aleksander Barkovin tai Teemu Ramstedtin versio?

Columbus Blue Jacketsin Sonny Milano esitti NHL-pelissä Dallas Starsia vastaan jääkiekkotaituruutta parhaimmillaan. 

Tuntuu varmasti ihan hyvältä viedä missä tahansa NHL-ottelussa oma joukkue 3–1-johtoon. Kun sen tekee vielä virtuoosimaisella veivillä, nousee tyytyväisyyskerroin entisestään. 

Columbus Blue Jacketsin Sonny Milano karkasi Dallas Starsin Roope Hintziltä ja Esa Lindelliltä kolmannessa erässä. Vaikka suomalaiset antoivat takapainetta, hänellä oli pokkaa kääntää maila jalkojen väliin ja laukoa kiekko takakulmaan Ben Bishopin taakse. 

Veto lähti kaiken lisäksi kovempaa kuin alasarjapelaajan normaali ranneveto. Maalin voi katsoa tästä tai alla olevasta twiitistä. 

Blue Jackets voitti ottelun lopulta 3–2. 

– Olen nähnyt samanlaisia harjoituksia, tiesin, että hän voi vetää esiin tuollaisen, maalivahti Joonas Korpisalo sanoi kenttähaastattelussa ottelun jälkeen. 

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

"Ei tule usein pelissä"

Muiden muassa Aleksander Barkov ja Teemu Ramstedt ovat esittäneet urallaa vastaavan tempun. MTV Urheilu haastatteli viime kaudella Ramstedtia aiheesta

Ramstedt teki ikimuistoisen maalinsa HIFK:n paidassa keväällä 2016. 

– Ei tuollaisia paikkoja hirveän usein tule pelissä. Ja jos niitä yrittäisi liikaa, veskari alkaisi lukea ne pois, Ramstedt kommentoi jutussa. 

Lue myös:

    Uusimmat