Kaapo Kakko ei saanut selitystä katsomokomennukselleen – "En ollut kovin iloinen siitä"

Tampa Bay Lightning kukisti New York Rangersin otteluvoitoin 4-2.

NHL-seura New York Rangersin suomalaishyökkääjä Kaapo Kakko otti kantaa Tampa Bay Lightningia vastaan pelatun pudotuspelisarjan ratkaisuottelun katsomokomennukseensa. 

21-vuotias suomalaishyökkääjä jätettiin täysin yllättäen kokoonpanon ulkopuolelle, kun Rangers kohtasi Tampa Bayn kuudennessa ja lopulta koko otteluparin ratkaisseessa ottelussa.

Päävalmentaja Gerard Gallantin yllättävän päätöksen yllä oli ensin mystinen verho, joka alkoi kuitenkin avautua maanantaina Rangersin exit-haastatteluissa.

– Yritimme voittaa kiekkopelin. Muutin vain kokoonpanoamme, Gallant perusteli medialle maanantaina.

Myös Kakko asteli maanantaina median eteen. Suomalaistaituri ei saanut valmentajaltaan minkäänlaista selitystä katsomokomennukseensa, eikä hän osannut itsekään kertoa, miksi hän joutui kokoonpanon ulkopuolelle.

– Ei minusta missään pelissä ollut mitään erityisen huonoa, mutta en tiedä. Näin vain kokoonpanon, enkä ollut mukana. Siinä on kaikki, mitä tiedän, Kakko kertoo.

Kakon mukaan kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun hänet jätettiin uransa aikana terveenä kokoonpanon ulkopuolelle. Päätös ei tuntunut hyvältä.

– Ei se ole koskaan hauskaa, kun et pääse kokoonpanoon. En ollut kovin iloinen siitä. Tämä oli ensimmäinen kerta.

Kakon kolmivuotinen tulokassopimus päättyi tähän kauteen. Kauden päättäneen pudotuspeliottelun jälkeen Pohjois-Amerikassa alkoi keskustelu siitä, haluaako Kakko edes jatkaa Rangersissa tulevaisuudessa.

Ratkaisuottelun katsomokomennus ei kuitenkaan vaikuta Kakon jatkosuunnitelmiin.

– Tykkään pelata täällä. Tämä antaa minulle enemmän motivaatiota. Aion näyttää, että olen sitä parempi ja minut pitäisi pistää kokoonpanoon. Olen hyvä pelaaja.

Lue myös:

    Uusimmat