JYP-konkari takoi komean hattutempun – Tapparan pörssikärjet murjoivat TPS:n tylysti

JYPin Jarkko Immonen oli hurjassa vireessä, kun JYP murskasi Ässät 6-1-lukemin.

Immonen oli illan suurimpia sankareita, kun hän pyssytti hattutempun Ässien verkkoon. Immonen takoi ottelun kaikki kolme osumaansa toisessa erässä.

Immosen lisäksi myös Jerry Turkulainen oli vahvassa vireessä. Ottelun avausmaalin iskenyt Turkulainen saalisti komeat tehot 2+2.

Vahvasti ottelun aloittanut JYP ratkaisi ottelun lopullisesti toisessa erässä Immosen hattutempun turvin.

Myös Tappara oli lennokkaassa iskussa, kun se murjoi TPS:n vieraskaukalossa 7-2.

Maalinteon ottelussa aloitti isäntäjoukkue TPS, mutta sitten valokeilaan astuivat pistepörssin kärjessä keikkuvat Tappara-tähdet Niko Ojamäki, Anton Levtchi, Tyler Morley, Kristian Kuusela ja Valtteri Kemiläinen.

Kolmen tehopisteen iltaa viettänyt Ojamäki avasi Tapparan maalihanat avauserässä. Niin ikään kolme pistettä nakuttanut Levtchi siivitti vierailijat illan ensimmäisellä osumallaan 3-1-johdossa erätauolle.

Lopullisen iskunsa kirvesrinnat antoivat päätöserässä. Levtchi vei illan toisella maalillaan Tapparan 5-2-johtoon Ojamäen esityöstä. Tehokkaina häärineet Kuusela ja Morley viimeistelivät osumillaan loppulukemiksi karut 7-2.

Tappara-tähdet ovat aloittaneet kauden vahvasti. Levtchi, Ojamäki, Kuusela, Morley ja Kemiläinen muodostavat tällä hetkellä SM-liigan pistepörssin kärkiviisikon.