Heidi Willman on kuin ilmetty Uuno Turhapuro – tanssivideo keräsi hillittömiä reaktioita: "Kaikkea se rakkaus teettää"

Heidi Willam kommentoi häämatkaansa 2:12
Videolla Heidi Willman kertoo häämatkastaan.

Heidi Willman esiintyi miehensä synttärijuhlissa.

Vuonna 2001 Miss Suomeksi kruunattu Heidi Willman järjesti aviomiehelleen Jarkka Pikkaraiselle mojovan yllätyksen viime viikonloppuna tämän 60-vuotissyntymäpäiväjuhlissa. 

Kesken synttärijuhlien Willman saapui vieraiden eteen Uuno Turhapuroksi pukeutuneena ja esitti tanssin, joka oli kuin suoraan elokuvasta Uuno Epsanjassa.

Willmanin julkaisemasta videosta kuuluu, kuinka yleisö taputti esityksen aikana ja samaan aikana naureskelivat huvittuneena. 

Videon näet klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– En tiedä miksi teen tämän, mutta yleisön pyynnöstä, olkaa hyvä. Anteeksi jos tämä ei poistu sun verkkokalvoilta. Koskaan ei pidä kasvaa täysin aikuiseksi. Muistakaa aina nauraa itsellenne. Mä oon jo monta kertaa nauranut tälle pissat housussa. Kaikkea se rakkaus teettää, Willman kirjoitti videon yhteyteen.

Willmanin someseuraajat hehkuttavat esitystä.

– Parasta some, parasta heittäytymistä, parasta viihdettä ja parasta antautumista pitkään aikaan mitä olen nähnyt! Hyvä Heidi!

– Oot huippu ja ihana esimerkki siitä, että itseään ja elämää ei pidä ottaa liian vakavasti! Love this!

Willman julkaisi myös kuvakollaasin synttärijuhlista, ja ensimmäisessä otoksessa hän poseeraa miehensä ja tyttäriensä kanssa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Willman kertoi vuoden 2021 heinäkuussa, että hän on löytänyt uuden rakkauden. Pariskunnan suhde eteni salamavauhtia ja saman vuoden syyskuussa he kihlautuivat sekä muuttivat saman katon alle. Pari avioitui lokakuussa vuonna 2022.

Lue myös:

    Uusimmat