Heidi Sohlberg hehkuttaa onneaan – pääsi eroon syöpälääkkeistä ja löysi elämänsä miehen

4:10
Heidi Sohlberg paljastaa: Muutti yhteen kihlattunsa kanssa.

Heidi Sohlbergin vuosi 2021 toi mukanaan ihania käänteitä.

Entinen Miss Suomi Heidi Sohlberg summaa vuotta 2021 Instagramissa. Sohlberg jakoi seuraajilleen otoksia, joiden yhteydessä hän kertoo viime vuoden käänteistä.

Sohlbergin löysi elämään rakkauden viime vuoden aikana. Romanssi eteni pikaisesti, sillä pari kihlautui jo syyskuussa. Pian tämän jälkeen he muuttivat yhteen.

Rintasyövän sairastanut tähti sai myös lopettaa lääkehoidon.

– Terveys ja -rakkausrintamalla myös uusia tuulia, sain lopettaa syöpälääkkeen ja tapasin elämäni miehen. Ostettiin yhteinen talo ja nyt asutaan uutena onnellisena perheenä yhdessä. Tänä vuonna tapahtuu varmasti myös isoja asioita, en malta odottaa. Sohlberg kirjoittaa.

Sohlberg kertoi aiemmin MTV Uutisille, ettei hänen uusi rakkaansa ole julkisuudessa, joten hänkään ei paljasta miehen henkilöllisyyttä.

Tähti on kuitenkin julkaissut yhteiskuvia miehensä kanssa sosiaalisessa mediassa.

Sohlberg tähdittää MTV3-kanavan uutuusohjelmaa Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! millainen vaikutus ohjelman kuvauksilla oli parisuhteelle? Katso haastattelu videolta!

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa pe 21.1. klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja