Juventus pilasi tilaisuutensa 10 pisteen johtoon ja suli pahasti – Zlatan käynnisti Milanin hurjan nousun

Jalkapallon Italian Serie A:ssa Juventus tuhlasi myöhään tiistaina alkaneessa ottelussa mahdollisuuden 10 pisteen karkumatkaan, kun AC Milan nappasi kotonaan 4–2-voiton.

Juventuksen maaleista vastasivat ottelun toisella puoliajalla Adrien Rabiot ja Cristiano Ronaldo, jotka veivät joukkueensa 2–0-johtoon.

62. minuutilla ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic kuitenkin kavensi rangaistuspotkusta. Joitakin minuutteja myöhemmin Franck Kessie tasoitti tilanteen, ja vain minuuttia myöhemmin Rafael Leao vei AC Milanin johtoon. Loppunumerot viimeisteli Ante Rebic kymmenen minuuttia ennen ottelun loppua.

Tiistai-illan aiemmassa ottelussa toisella sijalle oleva Lazio puolestaan hävisi yllättäen sarjan hännillä olevalle Leccelle 1–2.