Zlatan Ibrahimovic jätti Cristiano Ronaldon taakseen, mutta hirmuvireisen ruotsalaisen ilta sai surullisen lopun

Hirmuvireinen Zlatan Ibrahimovic painoi kaksi maalia ja loukkaantui, kun hänen edustamansa AC Milan otti jalkapallon Italian Serie A:ssa 3–1-vierasvoiton Napolista. 

Ibrahimovic aloitti sunnuntai-illan näytöksensä 20. minuutilla, kun Theo Hernandez keskitti ja ruotsalainen puski pallon takakulmaan.

Ibrahimovicin toinen kaappi syntyi puolestaan Ante Rebicin keskityksestä. Ruotsalainen ohjasi tällä kertaa pallon polvellaan lähietäisyydeltä yläkulmaan.

Dries Mertens maalasi Napolin ainokaisen 63. minuutilla, mutta hetki tämän perään isäntien takaa-ajomahdollisuudet heikkenivät, kun Tiemoue Bakayoko ajettiin toisesta keltaisesta kortista ulos.

Jens Hauge kihautti Milanille illan viimeisen lisäajalla.

Ibrahimovicin ilta sai valitettavan lopun tätä ennen, kun hän joutui jättämään kentän lihasvamman myötä reilut 10 minuuttia ennen täyttä aikaa. Ruotsalainen istuutui nurmen pintaan vasenta jalkaansa pidellen, ja pian ottelu oli hänen osaltaan ohi.

Säkenöivällä tavalla kautensa aloittanut 39-vuotias Ibrahimovic on nyt yksin Serie A:n maalipörssin kärjessä. Ruotsalainen on värkännyt 10 osumaa kuudessa pelissä. Viisi ottelua pelannut Juventuksen Cristiano Ronaldo on toisena kahdeksalla rysällä.

Milan johtaa Serie A:ta kahdeksan kierroksen jälkeen 20 pisteellä. Sassuolo on tiukassa kärkitaistelussa toisena kaksi pinnaa perässä.

Lue myös:

    Uusimmat