Jutta Gustafsberg uudesta miesystävästään: ”Juha on hyvin henkinen ihminen”

Vastarakastuneet Jutta Gustafsberg ja Juha Rouvinen puhuivat ensi kertaa televisiokameroiden edessä tuoreesta suhteestaan.

Jutta Gustafsberg, 43, saapui miesystävänsä Juha Rouvisen, 38 kanssa Enbuske, Veitola & Salminen -lähetyksen parisuhdehaastatteluun torstaina 27. huhtikuuta 2017.

Pidempään ystävinä ja työkavereina ollut pari julkisti seurustelusuhteensa reilua viikkoa aiemmin Jutan tekemässä Facebook-päivityksessä.

Maria Veitolan tiukassa tentissä pariskunnalta kyseltiin kiperiä kysymyksiä ja selvitettiin muun muassa missä menee pettämisen raja.

– Se menee siinä, että voiko siitä kertoa toiselle ihmiselle, Juha tiivisti Jutan nyökytellessä vieressä.

Veitola halusi myös tietää, onko jompikumpi joskus pettänyt tai tullut petetyksi edellisissä suhteissaan?

– En haluaisi mennä menneisyyteen, kun tässä on kaksi ihmistä muodostanut uuden suhteen, niin se on ainutlaatuinen uusi juttu, Juha kommentoi.

– Mulla on viisas mies, Jutta myhäili vieressä.

Pariskunnalta myös udeltiin, mitä toisessa on sellaista, jota ei kenessäkään muussa ole.

– Jutta on vahva ja hieno ihminen, en ole toista samanlaista tavannut ennen, Juha hymyili.

– Minuun on tehnyt vaikutuksen se, että Juha on hyvin henkinen ihminen. Olen itse kiinnostunut meditoinnista ja rakastan syvällisiä keskusteluja. Se syvällinen aito yhteys ja läsnäolo, kun me olemme yhdessä, niin siinä on jotain supersiistiä, Jutta totesi rakastuneena.

Saako parisuhteessa olla salaisuuksia? Onko aieimpien petikumppaneiden määrästä puhuttu? Katso pariskunnan ensimmäinen yhteinen tv-haastattelu kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta.

Enbuske, Veitola & Salminen torstaisin klo 21 MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat