Jutta Gustafsberg ja Juha-rakas paljastivat miten suhde sai alkunsa – katso ensimmäinen yhteinen tv-haastattelu!

Jutta Gustafsberg nähtiin miesystävänsä Juha Rouvisen kanssa ensimmäisessä yhteisessä tv-haastattelussa suorassa EVS-lähetyksessä.

Enbuske, Veitola & Salminen -lähetyksen viimeinen haastattelu oli silkkaa siirappia, kun Maria Veitolan jututettavaksi saapuivat Jutta Gustafsberg, 43, ja Juha Rouvinen, 38. Mies tunnetaan myös Bachelor Suomi -ohjelmasta.

Pari on aiemmin kiistänyt seurustelun ja vakuutellut olevansa vain ystäviä ja työkavereita. Gustafsberg kuitenkin lopulta julkisti suhteen0 Facebook-päivityksessään 17. huhtikuuta 2017.

Nyt pariskunta saapui suoraan lähetykseen puhumaan ensimmäistä kertaa televisiokameroiden edessä tuoreesta suhteestaan.

– Tämä tuntuu ihanalta ja luonnolliselta. Ei meillä ole mitään syytä olla kaapissa tämän asian kanssa, Jutta hymyili.

– Tuntuu oikeastaan aika helpottavalta. Rakastuneena oleminen on parasta, Juha komppasi.

Jutan mukaan tunneside Juhan kanssa on ollut vahva jo pitkään.

– Meillä on jonkin verran historiaa taustalla ja olemme olleet hyviä ystäviä. Voin sanoa, että olen rakastanut Juhaa ystävänä ja tällä hetkellä olen myös rakastunut häneen, nainen sanoi.

Veitola uteli pariskunnalta, miten ystävyyssuhde lopulta vaihtui rakkaudeksi heitellen samalla ilmoille elokuvamaailmasta tuttuja siirappisia rakastumisen hetkiä.

– En haluaisi pilata tuota elokuvallista teinimaailmaa, mutta mitään sellaista ei tapahtunut. Kyse oli siitä, että kaksi aikuista ihmistä lähentyvät tosi lähelle yhteen, Juha selitti.

Veitola kuitenkin tivasi mieheltä yksityiskohtaisempaa kuvausta todeten, että eivät ystävät vain yhtäkkiä ala suuteloimaan toisiaan.

– Ystävät ei tee sitä, mutta siinä vaiheessa, kun me keskustellaan siitä, että voisimmeko me olla pari, niin sen jälkeen voidaan suudella, Juha jatkoi.

– Me oltiin kuitenkin vietty paljon aikaa yhdessä ja kun kaksi sinkkua viihtyy yhdessä, niin siinä se oli, Jutta lisäsi.

Katso pariskunnan ensimmäinen yhteinen tv-haastattelu kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta.

Enbuske, Veitola & Salminen torstaisin klo 21 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat