Justin Timberlake pettämiskohun keskellä – kuvattiin käsikkäin vastanäyttelijänsä kanssa

Naimisissa oleva tähti nähtiin baarissa näyttelijäkollegansa kanssa läheisissä tunnelmissa.

Justin Timberlake, 38, on monelle tuttu N Sync -poikabändistä ja menestyksekkäästä soolourastaan laulajana. Näyttelemiseen nykyään panostava Timberlake on nähty viime vuosina useissa Hollywood-elokuvissa, kuten The Social Network (2010) ja In Time (2011).

Näyttelijämuusikko on ollut naimisissa Jessica Bielin, 37, kanssa vuodesta 2012 lähtien ja pariskunnalla on yhteinen poika Silas. Biel ponnahti julkisuuteen Seitsemäs taivas -televisiosarjasta. Uusimpiin näyttelijäsuorituksiin kuuluu riipaiseva rooli jännityssarjassa Syntinen.

Hollywoodin yksi rakastetuimmista tähtipareista on ollut aktiivinen sosiaalisessa mediassa julkaisten paljon yhteiskuvia Instagramisssa. Ulospäin täydelliseltä vaikuttava liitto näyttää rakoilevan, sillä kosteaa baari-iltaa viettänyt Timberlake valokuvattiin hyvinkin läheisissä tunnelmissa näyttelijäkollegansa Alisha Wainwrightin, 30, kanssa. Wainwright ja Timberlake näyttelevät rakastavaisia tulevassa draamaelokuvassa nimeltään Palmer.

Toisiaan käsistään pitäneet näyttelijät viettivät aikaa baarissa ja sen parvekkeella. Paikalta otetuissa kuvissa ei näy Timberlaken vihkisormusta. Lähteiden mukaan Timberlake oli ottanut sormuksensa pois ennen baari-iltaa New Orleansissa.

Tähti valokuvattiin huppariin pukeutuneena, kädet visusti sen taskuissa. Entertainment Tonight-lehden mukaan Wainwright on tyrmännyt suhdehuhut. Se ei kuitenkaan ole estänyt ihmisiä spekuloimasta tapahtumaa sosiaalisessa mediassa.

– Vihdoinkin Justin Timberlake jää kiinni pettämisestä. Oikeutta Britneylle, eräs Twitterin käyttäjä kommentoi asiaa viitaten Timberlaken jo pettäneen entistä naisystäväänsä poptähti Britney Spearsia.

– Muistakaa, että Alisha ei ole pettäjä vaan Justin, toinen käyttäjä kommentoi.

Timberlaken, Wainwrightin ja Bielin edustajat eivät ole kommentoineet kohua.

Lue myös:

    Uusimmat