Britney Spears julkaisi hämmentävän videon isän ilmoitettua holhouksen lopetuksesta: "Tunnen oloni prinsessaksi"

Britney Spearsin hyvinvointi on aiheuttanut viime aikoina paljon huolta poptähden fanien keskuudessa. 

Yhdysvaltalainen poptähti Britney Spears on ollut vuosikausien ajan yksi maailman seuratuimmista ihmisistä. Laulaja kävi läpi vuosien 2007-2008 aikana valtavan huomion saaneen hermoromahduksen, jonka seurauksena naisen isä Jamie Spears määrättiin tämän huoltajaksi, joka vastaa lähes kaikista naisen elämään liittyvistä asioista. 

37-vuotiaan Spearsin henkisen hyvinvoinnin tila ja laulajan fanien huoli siitä on pysytellyt jälleen tapetilla siitä lähtien, kun laulajan ilmoitettiin vuonna 2018 hyvästelevän huippusuositun Las Vegasin shown'sa. Tänä vuonna Spears katosi toviksi julkisuudesta kirjauduttuaan jälleen mielenterveyshoitoon. Fanit ovat olleet jo vuosien ajan huolissaan siitä, että Jamie Spears kontrolloi tyttärensä elämää epäterveellä tavalla. 

Britney Spears julkaisi tiistaina 29. lokakuuta Instagram-tilillään aurinkoisen videon, jossa laulaja iloitsee lämpimästä säästä bikineissä sekä kesäisessä mekossa. 


– Ensimmäinen kerta pitkään aikaan, kun pidän pitkää kesämekkoa. Tunnen oloni prinsessaksi... ei odottakaas vaan kuningattareksi... jumalattareksi, laulaja iloitsee päivityksessään. 

Poptähden seuraajat ovat kommentoineet runsaasti Spearsin iloista päivitystä. Monet kertovat olevansa todella onnellisia siitä, että laulaja näyttää olevan onnellinen ja voivan tällä hetkellä hyvin. 

– Rakastan sitä, että näen sinut niin onnellisena, laulaja Willie Gomez kommentoi.  

– Sydämeni valtiatar, kollega Miley Cyrus toteaa. 

Hiljattain uutisoitiin, että Spearsin isä on luopunut tyttärensä holhouksesta vuoden 2020 tammikuuhun saakka. Spears luopui tehtävästä terveysongelmien takia, mutta miestä tutkitaan myös epäiltynä laulajan 13-vuotiaan pojan pahoinpitelystä. Tällä hetkellä Spearsin holhouksesta vastaa nyt Jodi Montgomery, joka on tiettävästi Spearsin hoitopäällikkö. 

Lue myös:

    Uusimmat