Justin Timberlake julkaisi ensimmäisen kuvan pandemian aikana syntyneestä "salavauvastaan"

Näyttelijäpariskunta Justin Timberlake ja Jessica Biel saivat koronavuoden aikana perheenlisäystä. Ylpeä isä julkaisi pienokaisesta ensimmäisen kuvan julkisuuteen.

Hollywoodin tähtipari Justin Timberlake ja Jessica Biel saivat poikavauvan kaikessa hiljaisuudessa 11 kuukautta sitten. Nyt ylpeä isä julkaisi pienokaisesta ensimmäisen kuvan sosiaaliseen mediaan.

Yhdessä otoksessa alle vuoden ikäinen Phineas -poika ”pelaa” pelikonsolia 6-vuotiaan Silas isoveljensä kanssa

Pääset katsomaan kuvia painamalla nuolesta.

– Isänä oleminen on parempaa kuin koskaan osasin ajatellakaan. Olen kiitollinen molemmille isilleni ja isoisille, jotka näyttivät esimerkkiä ja tekivät uhrauksia eteeni, jotta voisin elää unelmaani. Ja siitä, että he opettivat minulle todellisen elämän tapahtuvan pienissä hetkissä, mies kirjoittaa.

Biel kertoo hiljattain näyttelijä Dax Shepardin podcast-ohjelmassa, miten uuden lapsen tulo pysyi salassa julkisuudelta.

Biel kertoo, ettei heillä ollut mitenkään tarkoitus salata raskautta, mutta koronan vuoksi perheuutinen ei tullut julkisuuteen.

– Sain salaisen koronavauvan. Se ei ollut tarkoituksella salaista, johtui vaan siitä, kun korona iski ja menimme Montanaan perheeni kanssa, emmekä koskaan palanneet, Biel kertoi tilanteestaan.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja