Hollywood-tähti Jessica Bielin perhe kasvoi yllättäen – kertoo nyt tilanteesta: "Sain salaisen koronavauvan"

Näyttelijäpariskunta Justin Timberlake ja Jessica Biel saivat koronavuoden aikana perheenlisäystä. 

Hollywoodin tähtipari Justin Timberlake ja Jessica Biel saivat poikavauvan kaikessa hiljaisuudessa 11 kuukautta sitten. Biel kertoo näyttelijä Dax Shepardin podcast-ohjelmassa, miten lapsen tulo pysyi salassa. 

Biel kertoo, ettei heillä ollut mitenkään tarkoitus salata raskautta, mutta koronan vuoksi perheuutinen ei tullut julkisuuteen. 

– Sain salaisen koronavauvan. Se ei ollut tarkoituksella salaista, johtui vaan siitä, kun korona iski ja menimme Montanaan perheeni kanssa, emmekä koskaan palanneet, Biel kertoo tilanteestaan. 

11-kuukautisen Phineas-pojan lisäksi näyttelijäparilla on myös 6-vuotias poika Silas

Biel kertoo murehtineensa raskautta koronapandemian aikana samaan tapaan kuin muut äidit. Hän oli huolissaan siitä, saako hänen miehensä tulla mukaan synnytykseen. Onneksi ylpeä isä pääsi näkemään myös toisen lapsensa syntymän. Biel kertoo myös arjestaan kahden lapsen äitinä. 

– Se on niin kiinnostavaa ja hauskaa. Ne keskustelut mitä käyn nykyään kuusivuotiaan poikani kanssa ovat todella siistejä. Hän oikea persoona sanoessaan hauskoja asioita. Hän on myös niin herkkä ja hellä. On mielenkiintoista nähdä sen osa-alueen tapahtuvan. Pienempi on puolestaan pirun söpö, äiti kertoo.

Lähde: Yahoo. 

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja