Justin Bieber keskeyttää Justice-maailmankiertueensa

Justin Bieberin kasvot ovat halvaantuneet – virus hyökkäsi hermoihin:"Rukoilkaa puolestani" 2:54
Justin Bieberin kasvot halvaantuivat osittain kesäkuussa Ramsay-Hunt oireyhtymän vuoksi.

Keskeytys johtuu Bieberin mukaan terveydellisistä haasteista.

Laulaja Justin Bieber keskeyttää Justice-maailmankiertueensa terveydellisistä syistä.

Kiertue alkoi tämän vuoden maaliskuussa ja sen oli tarkoitus jatkua maaliskuuhun 2023 asti. Keskeytyksen myötä Bieber joutuu perumaan jäljellä olleet 70 konserttia.

– Kerroin aikaisemmin tänä vuonna avoimesti taistelustani Ramsay-Hunt oireyhtymän kanssa, missä kasvoni halvaantuivat osittain. Sairauden seurauksena en voinut toteuttaa Pohjois-Amerikan osuutta Justice-kiertueesta, laulaja kirjoittaa Instagramissa.

Bieberin perumisen syy on osin fyysiset vaivat, osin psyykkiset. Bieberin esiintyminen Helsingin Kaisaniemen puistossa oli yksi kuudesta Euroopassa järjestetystä konsertista. Viime viikonloppuna laulaja esiintyi Brasiliassa, mutta show'n jälkeen tähden olo oli heikko.

– Lavalta poistuttuani uupumus valtasi minut ja ymmärrän, että minun on asetettava terveyteni etusijalle juuri nyt. Laitan esiintymisen tauolle. Tulen olemaan kunnossa, mutta tarvitsen aikaa levätäkseni ja parantuakseni.

– Olen ollut niin ylpeä voidessani tuoda tämän show'n ja Justice-viestimme maailmalle. Kiitos rukouksistanne ja tuestanne kaiken tämän aikana! Rakastan teitä kaikkia intohimoisesti, hän päättää.




Lue myös:

    Uusimmat