Jussi Hakulinen jätettiin ulos Olli Lindholmin muistokonsertista – vaatii kappaleitaan pois soittolistalta

Jussi Hakulinen on pahastunut siitä, ettei häntä pyydetty mukaan Olli Lindholmin muistokonsertteihin. Hän ehdottaa konserttien tuottojen lahjoittamista hyväntekeväisyyteen.

-yhtyeen entinen jäsen Jussi Hakulinen laukoo Twitterissä suorat sanat edesmenneen Olli Lindholmin muistoksi järjestettävistä konserteista. Mies sanoo julkaisemassaan kommentissa olevansa pahoilla mielin siitä, ettei ole mukana konserttilavoilla.

Hakulinen esittää samalla toiveen, ettei myöskään hänen kappaleitaan esitettäisi konserteissa. Miehen käsialaa ovat monet Yön hittibiisit kuten Joutsenlaulu ja Rakkaus on lumivalkoinen.

– Myönnän että tuntui pahalta ettei panokseni Yö-yhtyeen hyväksi ollut edes muistokonsertteihin osallistumisen arvoinen. Toivon että bändi ja esiintyvät artistit kunnioittavat mielipidettäni jättää myös biisini ohjelmistosta pois, Hakulinen kommentoi.

Toisessa tviitissään Hakulinen ehdottaa, että konserttien tuotto lahjoitettaisiin hyväntekeväisyyteen. Tällöin hän sallisi myös omien biisiensä esittämisen.

–  ..mutta bändillä on nyt mahdollisuus osoittaa ettei kyse ole Ollin muiston rahastuksesta. Jos konserttien tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen, kuten Idai-syklonin aiheuttaman katastrofin hätäapuun ovat biisini vapaasti käytettävissä. Ja myös minä jos kelpaan? Hakulinen tviittaa.

Rakastettu Yö-yhtyeen solisti Olli Lindholm menehtyi helmikuussa sairauskohtaukseen 54-vuotiaana. Muistokonsertit järjestetään Porin Isomäki Areenalla 10. toukokuuta sekä Tampere-talossa 11. ja 12. toukokuuta.

Lue myös:

    Uusimmat