Jürgen Kloppilta kova uhkaus: Liverpool voi vetäytyä seurajoukkuekilpailusta – "Emme jää tämän ongelman uhreiksi"

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on sanonut, ettei joukkue pelaa Englannin liigacupin puolivälierissä, jos sen ajankohtaa ei muuteta. Klopp on valmis jopa vetäytymään kilpailusta, jos joukkue siten välttää törmäyskurssin seurajoukkueiden MM-turnauksen kanssa joulukuussa.

Liigacupin puolivälierät ovat ohjelmassa joulukuussa viikolla 51 - samalla viikolla, kun Kloppin miehistön pitäisi matkustaa Qatariin seurajoukkueiden MM-turnaukseen.

– Emme jää tämän ongelman uhreiksi. Liigacup, jos he eivät löydä sopivaa päivää meille - enkä tarkoita kolmelta aamulla jouluyönä - emme pelaa ottelua, Klopp sanoo Reutersin mukaan.

– FIFA kertoi meille seurajoukkueiden MM-kisojen paikan ja ajankohdan. Meidän pitää olla siellä ja tulemme olemaan. Valioliiga kertoo, milloin meidän on pelattava siellä. Totta kai toimimme sen mukaan.

Klopp myös sanoi, että jos puolivälieräparia ei voida siirtää, joko seuraavan vastustajan tai Arsenalin tulisi edetä jatkoon. Arvonta järjestetään myöhemmin torstaina.

– Jos otteluohjelmassa on yksi joukkue, joka ei pysty pelaamaan kaikkia pelejään, silloin täytyy miettiä otteluohjelmaa. Toivottavasti sitä tehdään parhaillaan, Klopp sanoo.

– Halusimme voittaa, teimme sen, ja jos he (järjestäjä) eivät onnistu löytämään meille sopivaa pelipäivää, emme pysty pelaamaan seuraamaan kierroksella. Silloin seuraavan kierroksen vastustajamme etenee jatkoon, tai Arsenal tulee pelaamaan heitä vastaan, Klopp lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat