Jürgen Kloppilta hulvaton kuitti Mestarien liigan finaalin alla: "Jos kirjoittaisin siitä kirjan, niin kukaan ei ostaisi sitä"

Jürgen Kloppin Liverpool valmistautuu paraikaa tulevaan Mestarien liigan finaaliin. Saksalaisluotsi hauskuutti ottelun alla lehdistötilaisuudessa, kun häneltä kuulosteltiin ajatuksia siitä, että hän on hävinnyt kuusi finaalia peräjälkeen. 

Klopp on ollut joukkueensa kanssa finaalissa joka kausi vuodesta 2012 lähtien paitsi vuonna 2017. 

– Meillä saattoi olla tietyissä hetkissä onnea. Olen varmaan tämänhetkinen maailmanennätysmies välierävoitoissa, ainakin viimeisen seitsemän vuoden ajalta. Jos kirjoittaisin siitä kirjan, niin kukaan ei varmaan ostaisi sitä, Klopp sanoi.

– Olen tavallinen ihminen. Jos ajattelisin, että kaikessa on kyse minusta ja finaaliin pääsy olisi vain minun ansiotani, jos näkisin, että olen luuseri, niin silloin meillä olisi ongelma. En näe sitä kuitenkaan niin. Näen ne kaikki muut asiat. Kaikki se muu on vain ulkopuoliselle maailmalle, että te ajattelisitte jälkikäteen minun olevan voittaja. Se ei kiinnosta minua. Se on itsestään selvää, että haluamme voittaa, Klopp jatkoi.

Mestarien liigan finaali

Tottenham-Liverpool lauantaina 1.6.
Jalkapallostudio klo 21.00 (C More Sport 1) ja klo 21.20 (MTV3)
Finaali klo 21.55 C More Sport 1 ja MTV3

Ottelu näkyy myös cmore.fi -suoratoistopalvelussa​​​​​​​

Saksalaisen todennäköisesti katkerin tappio tuli viime kaudella, kun Liverpool hävisi Mestarien liigan finaalissa Real Madridille. Kloppilla on kuitenkin edelleen itseluottamusta kaiken kokemansa jälkeen.

– Olen saanut siitä itseluottamusta. Ennen kuin pääsin finaaliin, voitin nämä kaikki pienet asiat, kuten nousu Mainzin kanssa. Se ei ole kuitenkaan enää kiinnostavaa. Olemme kuitenkin voittaneet paljon otteluita. Mielestäni voi olla sellaisia hetkiä, jolloin mukana on onnea. Finaaleissa emme ole koskaan olleet onnekkaamman puolella ja se on totta. Sitä en voi kuitenkaan enää muuttaa. Jos teet töitä onnesi eteen, niin silloin sinulla on joskus sitä. Tämä ei päde kuitenkaan aina ja sen takia yritämme uudestaan, Klopp kertoi.

Mestarien liigan finaali Tottenhamin ja Liverpoolin välillä käynnistyy lauantaina kello 22.

Lue myös:

    Uusimmat