Jürgen Klopp sekosi Liverpoolin voittomaalista, tuomarille suunnattu tuuletus aiheutti ikävän vamman – "Sain rangaistukseni"

Liverpool löi Tottenhamin vauhdikkaassa kamppailussa maalein 4-3.

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp koki kovia Tottenhamia vastaan pelatun ottelun loppuhetkillä.

Liverpool ja Tottenham tarjosivat sunnuntaina vappuviihdettä koko rahan edestä, kun joukkueet mättivät yhteensä seitsemän maalia.

Isäntäjoukkue Liverpool karkasi ottelussa jo kolmen maalin karkumatkalle, mutta Tottenham kiri tasoihin lisäajan kolmannella minuutilla Richarlisonin maalilla.

Tottenhamin juhlat eivät kuitenkaan kauaa kestäneet, kun Diogo Jota laukoi Liverpoolin voittoon aivan ottelun loppuhetkillä.

Voittomaali sai Liverpool-luotsi Jürgen Kloppin sekoamaan onnesta. Ottelun tuomaritoimintaan tyytymätön Klopp tuuletti villisti juoksemalla kohti pelin neljättä erotuomaria reväyttäen samalla takareitensä.

Klopp kommentoi keltaisen kortin tuonutta tilannetta ottelun jälkeen Sky Sportsille.

– Neljännelle erotuomarille kohdistetussa tuuletuksessani en sanonut tuomarille mitään pahaa tai tarpeetonta. Sain rangaistukseni, kun reväytin takareiteni. Mutta se, mitä hän (päätuomari Paul Tierney) sanoi minulle antaessaan keltaisen kortin, ei ole ok, Klopp jyrähtää.

Saksalaisluotsi antoi Tierneylle rapaa tuomarisuorituksestaan.

– Meillä on historiaa. En tiedä, mikä tällä miehellä on meitä vastaan. Hän on sanonut, ettei hänellä ole mitään ongelmaa, mutta se ei voi pitää paikkaansa. En ymmärrä tapaa, jolla hän katsoo minua, Klopp kummastelee.

Vaikka Klopp ei ollutkaan Tierneyn työnjälkeen tyytyväinen, armahti brittituomari Liverpool-sankari Diogo Jotan, kun hän potkaisi pallontavoittelutilanteessa Tottenhamin Oliver Skippia napit edellä naamaan. Jota selvisi tilanteesta vain keltaisella kortilla, vaikka moni olisi voinut näyttää tilanteessa jopa punaista.

Lue myös:

    Uusimmat