Tämä näky kohautti: Pillastunut Atlético-luotsi ei jäänyt kättelemään Liverpoolin päävalmentajaa – "Hän on selvästikin vihainen"

Atlético Madridin päävalmentaja Diego Simeone ei jäänyt loppuvihellyksen jälkeen Wanda Metropolitano -stadionin nurmelle, vaan juoksi välittömästi pukukopin uumeniin. Argentiinalaisluotsi jätti kättelemättä jopa vastustajan Liverpoolin päävalmentajan Jürgen Kloppin.

Liverpoolin käskyttäjä Jürgen Klopp kertoi 3–2-vierasvoittoon päättyneen ottelun jälkeen jääneensä kaipaamaan Atlético-kollega Diego Simeonen kättelyä.

– Haluan kätellä häntä. Hänen reaktionsa oli tietenkin, niin kuin minunkin, ei-niin-viileä, mutta me olemme molemmat tunteikkaita. Kun näen hänet seuraavan kerran, kättelemme aivan varmasti, Klopp sanoi.

Simeone ryntäsi ottelun päättymisen jälkeen heti pukukopin uumeniin.

– Hän oli selvästikin vihainen, mutta ei minulle, vaan ottelulle. Ei siinä ollut muuta, saksalaisluotsi tuumaili.

Liverpool vei ottelun voiton dramaattisten vaiheiden jälkeen. Ensimmäisen puoliajan päätyttyä 2–2 molemmat Atléticon maalit iskenyt Antoine Griezmann lensi punaisella kortilla suihkuun toisen jakson alussa.

Mohamed Salah teki ratkaisevan maalin 77. minuutilla rangaistuspotkusta, joka varmasti sapetti Simeonea.

Maali oli Salahille 31. Mestarien liigassa Liverpoolin paidassa. Egyptiläinen ohitti osumallaan Reds-legenda Steven Gerrardin.

Liverpool johti ottelua jo 2–0, mutta Atlético kiri Griezmannin suorituksella tasoihin hurmioituneen kotiyleisönsä edessä.

– Puoliaikatauolla uskon, että kaikki stadionilla ajattelivat tämän menevän vain yhteen suuntaan, ja me taas mietimme, että yritetään vielä kunnolla, Klopp sanoi BT Sportille.

Myös Atléticolla oli oma rankkarivaateensa ottelun lopussa, mikä ei mennyt läpi ottelun tuomaristossa. Tapaus oli varmuudella omiaan kiihdyttämään peliin eläytyvän Diego Simeonen tunnetilaa.