Jürgen Klopp hehkuttaa ällistyttävän vapaapotkumaalin iskenyttä Lionel Messiä – "Hän on pysäyttämätön"

Mieletön Messi! Barcelona huikealla vapaapotkulla jo 3-0-johtoon 1:36
Lionel Messi iski ottelun toisen osumansa Liverpoolin verkkoon komealla vapaapotkulla

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp antoi kehuja Barcelonan sankarille Lionel Messille keskiviikkona Mestarien liigan välierien ensimmäisessä ottelussa kärsityn 0–3-tappion jälkeen. Argentiinalaistähti laukoi kaksi maalia, joista jälkimmäinen syntyi tarkalla vapaapotkulla. Maali oli samalla Messin 600:s Barcelonan paidassa.

– Hän on pysäyttämätön. Emme tietenkään pystyneet puolustamaan vapaapotkua vastaan. Mikä veto. Hän on maailmanluokan pelaaja, mutta tiesin sen jo ennestään. Se ei ollut yllätys, Klopp sanoi STT:n mukaan.

Liverpoolin paras tilaisuus tehdä vierasmaali tuhraantui Mohamed Salahin tolppalaukaukseen.

– Sanoin pojille, että olin ylpeä siitä miten pelasimme tällaista vastustajaa vastaan. Jos vieraskentällä häviää, se ei ole valtava ongelma kunhan teemme maalin. Se oli ongelmamme tänään, eikä se tee elämäämme helpommaksi, Klopp jatkoi.


Otteluparin toinen osa pelataan ensi tiistaina Liverpoolin kotikentällä. Barcelona voi lepuuttaa avainpelaajiaan sitä ennen, sillä joukkue on jo varmistanut Espanjan mestaruuden. Liverpoolilla ei ole samaa mahdollisuutta, sillä se on Englannin Valioliigassa pisteen Manchester Cityä perässä toisena, kun molemmilla on kaksi sarjaottelua jäljellä.

– He voivat yhä iskeä kipeästi. Tulos oli meille hyvä, mutta jatko on edelleen auki, Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde totesi.


Lue myös:

    Uusimmat