Jürgen Klopp iloinen Liverpoolin esityksestä 0-3-tappion jälkeen: "En tiedä, voimmeko pelata paljon paremmin"

Liverpool-manageri Jürgen Klopp sanoi keskiviikkoiltana Mestarien liigan välierien avausosassa Barcelonalle kärsityn 0-3-tappion jälkeen, ettei joukkue olisi voinut pelata paremmin.

Barcelona johti ottelua tauolla 1-0 Luis Suarezin maalilla, mutta Liverpool otti pelin hallinnan toisen puoliajan alussa.

Lionel Messin kaksi maalia veivät kuitenkin Barcelonan jo lähelle Mestarien liigan loppuottelua.

Juttu jatkuu videon jälkeen

Mieletön Messi! Barcelona huikealla vapaapotkulla jo 3-0-johtoon 1:36
Lionel Messin 600. maali Barcelonassa syntyi näyttävästä vapaapotkusta.

– Jalkapallo on tällaista. On kyse maalien tekemisestä. He tekivät kolme ja me emme yhtään. Esityksemme oli kuitenkin erittäin hyvä. Ollakseni rehellinen, pojat pelasivat erinomaisen hyvin, mutta Barcelonan kaltaiselle joukkueelle riittää muutama paikka, Klopp sanoi Reutersin mukaan.

– Mitä voin sanoa? Olen erittäin iloinen esityksestä, mutta en tietenkään kovin iloinen tuloksesta. Meidän täytyy hyväksyä se. Et saa arvosanoja, vain tylyn tuloksen.

Liverpoolin parhaat paikat aukesivat James Milnerille, Sadio Manelle ja Mohamed Salahille. Milnerin kaksi laukausta Barcelona-vahti Marc-Andre ter Stegen torjui erinomaisesti samalla kun Salah osui tolppaan, eikä Mane onnistunut viimeistelemään lähietäisyydeltä avausjaksolla.

– Loimme maalipaikkoja loistavasti. Aiheutimme heille ongelmia ja kontrolloimme peliä. Menimme puoliajalle ja analysoimme ensimmäisen jakson. Kerroin pojille, mitä voimme tehdä paremmin ja mitä meidän tulee tehdä uudelleen. Ollakseni rehellinen, en tiedä, voimmeko pelata paljon paremmin, Klopp sanoi.

– Sitten yhdessä hetkessä pallo osuu ylärimaan ja Messi on siellä tekemässä helpon maalin. Sitten ihme iskee uudelleen. Se vapaapotku oli mahdoton torjua, Klopp puolusti maalivahtiaan Alissonia.

Barcelona osoitti Kloppin mukaan enemmän kokemusta.

– Näimme sen hetkissä, jolloin he pysäyttivät rytmimme ja rauhoittivat, mutta se on osa peliä, saksalainen sanoi.

Liverpoolilla on edessään vaikea tehtävä: sen pitäisi kääntää ottelupari, eikä sillä ole varaa päästää vierasmaalia.

– 0-3 ei ole helpoin tulos, mutta meillä on toinen osaottelu ja ihmisemme tulevat olemaan siellä, Klopp päätti.

Lue myös:

    Uusimmat