600 maalin mieletön Messi! Barcelona-tähti loisti Liverpoolin kurimukseen Mestarien liigassa

Mieletön Messi! Barcelona huikealla vapaapotkulla jo 3-0-johtoon 1:36
Mieletön Lionel Messi! Barcelona huikealla vapaapotkulla jo 3-0-johtoon.

Lionel Messi johdatti Barcelonan 3-0-kotivoittoon jalkapallon Mestarien liigan välierien avausosassa Liverpoolia vastaan keskiviikkona. Messin Barcelona-uran maalimäärä nousi samalla 600 osumaan.

Luis Suarez katkaisi tämän kauden maalittoman jaksonsa Mestarien liigassa ohjaamalla avausosuman Jordi Alban namupassista 26. minuutilla.

Liverpool hallitsi kenttätapahtumia varsinkin toisen jakson alkupuolella, mutta Barcelona pöllytti verkkoa. Suarezin yritys kilpistyi ylärimaan 75. minuutilla, mutta Messi oli kärppänä paikalla ja jatkoi irtopalan vapaasti maaliin.

Tämän jälkeen Barcelona lisäsi löylyä, ja Messi nousi vielä väkevämmin esille. Argentiinalainen naulasi huikealla vapaapotkulla 3-0-maalin 82. minuutilla (video pääkuvassa).

Liverpoolilla oli heti Messin toisen maalin jälkeen loistosauma kavennukseen, mutta Barcelona-puolustus selvitti ensimmäisen laukauksen ja Mohamed Salahin jatkokuti kilpistyi tolppaan.

Juttu jatkuu videon alla.

Välierätaiston toinen osaottelu pelataan Liverpoolissa ensi tiistaina. Voittaja etenee Madridissa 1. kesäkuuta pelattavaan finaaliin.

Ajax voitti Tottenhamin vieraissa 1-0 toisen semifinaaliparin avausosassa tiistaina.

Alla ottelun muita huippuhetkiä, muun muassa Luis Suarezin 1-0-maali.