Jupe ja Anna Tuomola hakevat avioeroa: "Pitkään olimme yhdessä, niin se vain jotenkin väljähtyi"

Jupe Tuomola ja hänen vaimonsa Anna erosivat jo viime kesänä. 

The Tuomolat -tosi-tv-sarjasta tuttu pariskunta Jupe ja Anna Tuomola ovat hakeneet avioeroa. Pari haki avioeroa yhdessä Helsingin käräjäoikeudesta marraskuussa. 

Pariskunnalla on kaksi lasta: 14-vuotias Annabella ja 6-vuotias Nikki.

Jupe Tuomola kertoo MTV Uutisille, ettei pariskunnan eroon liittynyt draamaa tai kolmansia osapuolia. Love Island Suomi -ohjelmaa ohjannut Tuomola kertoo eron tapahtuneen jo viime kesänä. 

– Olin Love Island -ohjelmassa Espanjassa, ja kun tulin sieltä takaisin, niin olimme jo muuttaneet eri osoitteisiin. 

Tuomolan mukaan pariskunta on yrittänyt sopia asiansa niin, että erolla olisi mahdollisimman vähän vaikutusta heidän lapsiinsa. Varsinkin nuoremman lapsen reaktiosta oltiin huolissaan. 

– Sitä tietenkin jännitettiin, että miten hän suhtautuu, mutta ihan hyvin on mennyt. Meillä on se etu, että pystymme asumaan samassa paikassa kuin ennenkin, tietysti eri osoitteissa, mutta asumme tosi lähekkäin. 

Kaikki on Tuomolan mukaan järjestynyt erittäin hyvin eron jälkeen. Pitkään yhdessä ollut entinen pariskunta on pysynyt hyvissä väleissä. 

– Ei meillä ollut mitään semmoista, että olisi ollut yksi tai kaksi asiaa, ettemme olisi pystyneet olemaan yhdessä. Pitkään me olimme yhdessä, niin se sitten vain jotenkin väljähtyi siinä. 

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Lue myös:

    Uusimmat