Juontaja Sami Hintsasen työt peruuntuivat – vaimolta koskettava päivitys: "Viime vuosi ollut henkilökohtaisessa elämässä poikkeustilaa"

Hintsasten elämä muutui kolme vuotta sitten lapsen syöpädiagnosin myötä 14:44
Hintsasten elämä muutui kolme vuotta sitten lapsen syöpädiagnosin myötä - katso video.

Varpu Hintsanen julkaisi koskettavan päivityksen, johon moni someseuraaja samaistui.

Juontaja Sami Hintsanen ja hänen vaimonsa Varpu Hintsanen kohtasivat vuosi sitten kesäkuussa suuren surun, sillä Varpun kahdeksanvuotias tytär menehtyi. Senja-tytär sairasti vuosia harvinaista syöpää.

Perheen viimeiset vuodet ovat olleet hyvin poikkeuksellisia, joten he odottivat tulevaa kesää valtavasti. Koronakriisi muutti kuitenkin suunnitelmat.

– Tässä, kun on useampi viime vuosi ollut henkilökohtaisessa elämässä poikkeustilaa - olin ajatellut, että tänä kesänä teen kesäretkiä kesäteattereihin ja ajelen kuuntelemassa bändejä ristiin rastiin Suomea. No peruttuja ovat nyt ne suunnitelmat. Yhtä peruttuja, kuin aviomiehen puolen vuoden työt, Hintsanen kirjoittaa.

Hintsanen myöntää, että harmittaa ja huolettaa asia, vaikka hän ajatteleekin positiivisesti.

– Kesä tulee, se on varma. Lapsi pääsee ripille - tavalla tai toisella. Jäätelö maistuu samalta ja vesi on märkää. Aurinko paistaa ja vettä sataa. Yhtä varmaa kuin vaihtelevat kesäsäät on myös viimeistään toukokuun puolivälissä ilmestyvät pigmenttiläiskät naamaan. Niitä ei peru edes korona.

Someseuraajat samaistuivat Hintsasen sanoihin.

– Mä odotin tätä kesää niin paljon! Vaihdoin viime syksynä työpaikkaa ja ekaa kertaa elämässä mulla on viikonloput vapaat ja mahdollista reissata ja kiertää tapahtumia. Noh eipä ole enää mitään mitä odottaa, eikä tietoa koska työt jatkuu... Kiitos näistä sanoista! Että saa harmittaa ja olla surullinen. Kyllä tästä selvitään.

– Hyvin sanottu! Tein juuri viime viikolla yhden lyhyen videopätkän positiivisuudesta ja painotin samoja pointteja. Ongelmien kieltäminen, väkisin hymyileminen ja sen esittäminen, että kaikki on hyvin vaikkei ole, eivät ole positiivisuutta vaan jotain aivan muuta.

Lue myös:

    Uusimmat