Juontaja Maria Veitola on kiitollinen isoäitinsä perinnöstä: "Yksi tärkeimmistä aarteistani, mitä omistan"

2:57
Katso video: Maria Veitola tutustui keuhkosairaalaan, jossa hänen isoäitinsä sairasti pitkiä aikoja tuberkuloosia.

Toimittaja ja juontaja Maria Veitola lähti Sukuni salat -ohjelmassa etsimään sukujuuriaan Marja Hintikan kanssa.

Suosittu juontaja Maria Veitola lähtee etsimään yhteyttä sukujuuriinsa Marja Hintikan johdolla Sukuni salat -ohjelmassa. Ensin tutustutaan Veitolan Iiri-mummon ja Olavi-vaarin elämään.

Iiri-mummo, kuoli, kun Veitola oli 10 -vuotias ja hän olisi aina halunnut tutustua häneen. Pian selviää, että isovanhemmat Iiri ja Olavi elivät lapsuutensa 1900-luvun Viipurissa.

Iiri ja Olavi tapasivat kirkkokuoroharjoituksissa.

Veitolan isä syntyi perheeseen sodan aikana. 50-luvulla perheen elämä alkoi tasaantua, mutta siiten Iiri sairastui tuberkuloosiin ja hän oli pitkiä aikoja keuhkosairaalassa.

Veitola pääsee tutustumaan ohjelmassa keuhkosairaalan, jossa hänen isoäitinsä sairasti. Lopulta hän kertoo koskettavasta kirjeestä, jonka on saanut rakkaalta mummoltaan ollessaan 1-vuotias.

– Mummoni yksivuotiaalle minulle kirjoittama kirje on yksi tärkeimmistä aarteistani, mitä omistan. Kuinka paljon se yksi kirje on antanut minulle ja sen tunteen, että hän on minua rakastanut. Häntä ei ole, mutta se rakkaus on olemassa. Se on jotain ihan tajutonta, että saa jotain noin arvokasta perintöä, Veitola kertoo.

Maria Veitolan jakso katsottavissa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla maanantaina 12.4. klo 20! 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja