Salattujen elämien juonipaljastuksia! Hahmo viruu vangittuna mystisessä kartanossa – jääkö pahis vihdoin kiinni?

0:52
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatut elämät jatkuu jännittävin kääntein. 

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Anna hämmästyy, kun Susu soittaa ja muistuttaa häntä leukemiaa koskevasta tarkastuksesta. Benjamin pelästyy Annan lääkäriajasta, eikä uskalla mennä Annan mukaan.

Kalle huolestuu, kun ei saa Lauriin yhteyttä. Toisaalla Lauri kuskaa Lassea paennutta Aaroa. Aaro ahdistuu, kun ei tiedä, minne Lauri on häntä viemässä. Myöhemmin majatalossa Jutta kummastuu, kun ei löydä Aaroa.

Myös Jutta, Linda ja Viola ovat huolissaan kadonneesta Aarosta. Jutta ja Linda tenttaavat Lasselta, voisiko tällä olla osuutta asian kanssa. Pöyristyvä Lasse kiistää. Hän kertoo yrittäneensä hieroa sopua Aaron kanssa, mutta tämä häipyi ja nousi johonkin autoon.

Kalle menee etsimään Lauria. Lauri menee vaikeaksi Kallen tullessa hänen luokseen, mutta päästää tämän kotiinsa pakon edessä. Kalle yllättyy, kun Lauri päästää hänet sisään lukittuun huoneeseen, jossa on Laurin kuolleen siskon tavaroita. Lauri myöntää, että kärsii edelleen siskonsa kuolemasta. Samaan aikaan Aaro on vangittuna kartanossa.

Mira palaa viimein Tallinnasta. Viola ilahtuu, mutta Mira on tuskainen Matti-salaisuutensa takia. Mira on kertoa Violalle Matista, mutta tilanne keskeytyy.

Gunnar ja Monica häkeltyvät, kun Sabrina ilmoittaa, että aikoo muuttaa pois Suomesta. Tuskastuva Aki tunnustaa Henrikille, ettei tiedä, miten toimia, jotta pääsisi tyhjyyden tunteestaan eroon. Mies menee Sabrinan luokse eivätkä he voi vastustaa toisiaan.

Miki, Linda ja Jutta tutkivat valvontakameranauhaa. Jutta tunnistaa auton, jonka kyytiin Aaro hyppäsi. Jutta utelee paikalle saapuvalta Laurilta Aarosta, mutta tämä koituu hänen kohtalokseen.

Susu uskoo pystyvänsä tekemään omat ratkaisunsa yksin ja huojentuu, kun Mikillä menee myöhään töissä. Susu on väsynyt, mutta salaa sen lapsilta. Miki tekee verisen löydön.

3940: Kalle ja ovi tuntemattomaan
3941: Aaro ja ämyrin tiikeri
3942: Sabrina, Aki ja vetovoiman laki
3943: Pienet suuret surut
3944: Kolme pientä Mustavaaraa


Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja