Salkkareiden juonipaljastuksia! Tyttökaksikko punoo suunnitelmaa hyväksikäyttäjän kiinnisaamiseksi – kuulevat erikoisen puhelun

0:44
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatut elämät jatkuu jännittävin kääntein.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Miki tulee Marikan asiakkaaksi kaupassa, ja kaksikon jännite on jälleen vähällä purkautua intohimoksi.

Severi suostuu auttamaan Kallea ja Ismoa hakkeroimaan Romppaisen läppärin. Kalle helpottuu, kun Severi saa poistettua hänen työhakemuksensa noloine liitetiedostoineen Romppaisen sähköpostista.

Lasse ilmoittaa Severille lähtevänsä jänismetsälle. Luonnossa käyskentely nostaakin Lassen mielialaa. Lasse saa jänön tähtäimeensä, kun meinaa yllättäen tulla itse ammutuksi. Lasse hämmästyy, kun tajuaa, että Joanna on yrittänyt ampua hänet.

Noel valehtelee Akille, ettei pääse työpaikan juhliin ja ottaa taas rauhoittavan. Toisiinsa vetoa tuntevat Elina ja Robin häkeltyvät, kun päätyvät tuijottamaan toisiaan liian pitkään. Elina huolestuu sekavista tunteistaan. Myöhemmin Robin tulee etsimään Elinaa.

Aki yrittää houkutella Susua mukaan Mustavaara-yhtiöiden juhliin, mutta Susu ei pääse työkiireiltään. Marika on mielissään, kun Miki auttaa häntä juhlien cateringin kanssa. Susu pyytää Kallea tuuraaman häntä, jotta hän pääsisi juhliin. Samaan aikaan Mikin ja Marikan välillä on sähköinen tunnelma, joka johdattaa kaksikon lemmiskelemään saunaosastolle.

Aino ja Tomi vaihtavat salaa vaikeita katseita, kun Jere iloitsee saavutettua kämppissopua Ainon ja Tomin välillä. Tomin tuska kasvaa salaa, kun Jere hehkuttaa hänen ja Ainon suhteen ottavan pian seuraavan askeleen.

Aino ahdistuu, kun Tomi hoputtaa Ainoa päättämään, että haluaako tämä hänet vai Jeren. Aino ja Tomi jännittyvät, kun Jere ilmoittaa että hänellä on yllätys Ainolle. Jere vie Ainon kävelylle. Yllätys saa Aino tekemään päätöksensä.

Mira ja Viola pohtivat, miten saada Matti vastuuseen teoistaan. Viola muistuttaa Miran epäilleen, että Matti vakoili tätä jo ennen saunalle ilmestymistään ja ehdottaa, että he antavat miehen maistaa omaa lääkettään.

Viola ja Mira menevät Matin varastolle ja asettuvat piiloon vakoilemaan. He kuulevat Matin ärhentelevän jollekulle puhelimessa.

4037: Lasse on melkoinen saalis
4038: Terve metsä, terve Elina
4039: Älä unohda minua
4040: Kiinni
4041: Irti

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja