Juonipaljastukset julki! Salkkarit-hahmo keksii keinon päästä pakoon – onnistuuko hän suunnitelmassaan?

Keksiikö Eva vihdoin pakokeinon? 1:17
Keksiikö Eva vihdoin pakokeinon?

Ensi viikolla Salatuissa elämissä nähdään jälleen jännittäviä juonenkäänteitä.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Severi ilmoittaa muille teineille varanneensa yhteissynttäreitä varten juhlapaikan, ja teinit alkavat odottaa juhlia. Juhlissa tilanteet eskaloituvat monella tapaa. Miran ja Violan välit lämpenevät ja Nella ja Ressu löytävät toisensa vessassa.

Katkaisuhoidosta poispäässyt Kalle on tullut kysymään majapaikkaa ja tukea raitistumiseensa isänsä luota, mutta pahastuu kun löytää Ismon kännissä ja poistuu paikalta.

Eva on keksinyt pakosuunnitelman, mutta hänen yllätykseksi Annilla onkin jo toinen suunnitelma.

Linda ja Jiri nauttivat toistensa seurasta sekä siitä, että arki on asettumassa uomiinsa. Jiri ja Linda myös ilahtuvat, kun uudesta alustaan ilakoiva Aaro ilmoittaa muuttavansa häiden jälkeen Dahlian luo.

Linda kohtaa ärsyttävän miehen, joka osoittautuu myöhemmin hänen uudeksi työparikseen, Mikiksi. Linda yrittää tulla toimeen Mikin kanssa, mutta ei onnistu siinä. Linda uhoaa Jirille panevansa Mikille vastaan.

Sampo soittaa Sabrinalle uhkaavan puhelun pelotellakseen tätä lisää. Sabrina esittää rohkeaa ja käskee vainoajaansa jättämään hänet rauhaan, mutta alkaa todellisuudessa ahdistua. Sabrina saa yöllä kotiinsa kutsumattoman vieraan, mutta onneksi nainen on pyytänyt turvakseen erään mieshenkilön.

Gunnarin ja Ullan välit lämpenevät, kun Ulla pyytää Gunnaria jäämään yöksi.

3756: Ismolla on kaikki kotona
3757: Tää ilta on meidän
3758: Sabrina saa salaisen vihailijan
3759: Samuli järjestää Elämä Noelille-konsertin
3760: Ismo hakkaa lapsensa

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat