Salkkareiden juonipaljastukset julki! Sieppauksen uhriksi joutunut hahmo pääsee pakoon – anelee vastaantulijalta apua

Kurkkaa Salkkareiden seuraavaan viikkoon! 0:44
Kurkkaa Salkkareiden viikkoon!

Ensi viikolla Salatuissa elämissä nähdään jälleen jännittäviä juonenkäänteitä.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Kari paljastaa Benjaminille ja Gunnarille, että huumejengi vainoaa häntä edelleen ja saa idean läheistensä suojelemiseksi. Kari kerää perheensä kokoon ja ilmoittaa vievänsä nämä upealle perhematkalle mökille.

Eva saa epätoivoisen idean, kun Anni vakuuttelee mökin pysyvän visusti lukittuna. Eva kolkkaa Annin ja alkaa etsiä mökin avaimia. Mökiltä paennut Eva kohtaa ulkona ihmisen ja anelee tätä auttamaan.

Viola huojentuu, kun Jiri uskoo Lindan suhtautuvan Miraan jo suopeammin. Linda saa kuitenkin Miran kiinni pahanteosta ja kertoo tästä Violalle.

Dahlia tajuaa, että tarvitsee uuden miespalvelijan, kun kukaan ei kanna hänen ostoksiaan. Hän päättää lähteä Pariisiin asti etsimään uutta palvelijaa.

Camilla yrittää jatkaa suhdettaan Akin kanssa normaalisti, vaikka häntä harmittaa menneisyydessä tapahtuneiden asioiden salailu. Gunnar muistuttaa Camillaa, että salailu tuhosi heidän perheensä aikoinaan. Camilla päättää kertoa Akille totuuden.

Jiri, Kari ja Noel päätyvät ottamaan kuppia yhdessä. Kolmikon keskustelut ajautuvat Lindaan ja jokaisella tuntuu olevan tunteita naista kohtaan. Kolmikko paukkaa Lindan luokse ja vaatii vastauksia. Linda hämmentyy täysin ja päättää lähteä nukkumaan työpaikalleen. Aamulla Miki saa Lindan kiinni työpaikalla nukkumisesta.

3761: Taalasmatkat – perhelomailijan valinta
3762: Kaikki mökkinaapurit ovat vähän outoja
3763: Fidélité, humilité, pupulité
3764: Miehet tuijottavat bissejä
3765: Rakkaus on myrkkyä

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat