Jungnereiden erosaaga vihdoin päätökseen: Lopullinen hakemus

Mikael ja Maria Jungner ovat jättäneet yhdessä lopullisen avioerohakemuksen.

Mikael ja Maria Jungner ovat hakeneet yhdessä lopullista eroa. Espoon käräjäoikeudesta vahvistetaan MTV3.fille, että pari jätti yhteisen toisen vaiheen hakemuksen tiistaina. Sekä Mikael että Maria vahvistavat myös henkilökohtaisesti MTV3.fille hakeneensa eroa.

– Olemme hakeneet eroa, mutta kaikki on hyvin. Meillä on edelleen erittäin hyvät välit, Maria Jungner toteaa puhelimitse hyvillä mielin ja vakuuttaa avioeron olevan tällä kertaa lopullinen.

Jungnereiden on ollut mahdollista hakea lopullista avioeroa toukokuun alusta lähtien. Jo 14. kesäkuuta lopullinen ero oli lähellä, kun Mikaeljätti Espoon käräjäoikeuteen toisen vaiheen avioerohakemuksen. Jungnereiden avioeroprosessi ei kuitenkaan saanut vielä tuolloin päätöstä, sillä Jungner veti kakkosvaiheen hakemuksen pois vielä iltapäivällä hieman ennen kello neljää.

Mikael ja Maria Jungnerin erossa on ollut aiemminkin erikoisia käänteitä. Jungnerit päätyivät hakemaan avioeroa viime vuoden marraskuussa, mutta peruivat hakemuksen seuraavana päivänä. He jättivät pian uuden hakemuksen käräjäoikeuteen.

(MTV3–HEINI KANGASLUOMA)

Lue myös:

    Uusimmat