Julmasti poltetun Tommien voimat uupuivat – ympäri maailmaa seurattu koira kuoli vammoihinsa: "Hän, joka voi olla näin julma eläimelle, on häiriintynyt"

Julmasti poltettu Tommie-koira kuoli saamiinsa vammoihin 0:18

Uutinen Tommie-koirasta, joka löytyi sidottuna ja poltettuna, on koskettanut ihmisiä ympäri maailmaa. Monet ovat taistelleet pelastaakseen koiran elämän, mutta viime perjantaina sen voimat loppuivat.

Pitbull Tommie löydettiin vajaa viikko sitten. Joku oli sytyttänyt koiran tuleen ja sitonut sen tolppaan Yhdysvaltain Virginiassa. Palomiehet tulivat paikalle sammuttamaan koiran ja veivät sen eläintensuojelun hoiviin, jossa siitä pidettiin huolta.

Tommien kohtalo on koskettanut ihmisiä ympäri maailmaa ja monet työskentelivät pelastaakseen sen hengen, uutisoi CBS. Nyt eläinsuojelu Richmond Animal Care and Control, ilmoitti Tommien kuolleen.

– Tommielle vaihdettiin juuri siteitä, kun se lakkasi hengittämästä. Sen ruumis antoi yksinkertaisesti periksi. Tommie ei tuntenut kipua ja sai olla rakastavien ihmisten ympäröimänä, eläinsuojelun Facebook-sivulla kirjoitetaan.

Häiriintynyt ihminen

Kun Tommie löydettiin, sen turkki oli valeltu syttyvällä nesteellä ja lähes puolet koiran vartalosta oli palovammojen peitossa.

– Hän, joka voi olla näin julma eläimelle, on häiriintynyt ihminen. On epämiellyttävää tietää, että sellainen ihminen liikkuu joukossamme, sanoo Kim Gray, joka istui Richmondin neuvostossa viime viikolla.

Teosta epäiltyjä ei ole vielä pidätetty.

Lue myös:

    Uusimmat