Mainos

Julmasti pahoinpidellyn Elmo-koiran jokainen luu oli murtunut: “Kamalin tapaus koskaan”

Kymmenvuotias sekarotuinen koira Elmo on jouduttu lopettamaan, koska omistajat olivat kohdelleet sitä niin kaltoin.

Järjestön Elmoksi nimeämä koira löytyi hylättynä lauantaina Iso-Britannian Merseysidesta. Sen jokainen luu oli murtunut jossain vaiheessa sen elämää – löydettäessä koiran lantio oli poissa sijoiltaan, jalat murtuneet ja sillä oli useita vammoja käpälissään. Eläinjärjestö RSPCA kertoo tiedotteessa, että Elmon tapaus on kamalin ja surullisin, mitä he ovat koskaan nähneet.

Järjestön mukaan koira oli joutunut systemaattisen ja pitkän pahoinpitelyn kohteeksi. Sen vammoja järjestö kuvailee äärimmäisen pahoiksi. 

– Olen ollut tässä työssä 23 vuotta, joista 16 vuotta täällä Wirralissa (koiran löytöpaikkakunta). Täytyy sanoa, etten koskaan ole ollut mukana yhtä järkyttävässä tapauksessa, sanoo eläinhoitaja John Littlewood.

Littlewood ei meinaa löytää sanoja, joilla kuvailisi tapahtunutta.

– Olen sanaton. Olen järkyttynyt siitä kärsimyksen määrästä, jota tämä koira oli joutunut kokemaan.

Koira toimitettiin heti järjestön haltuun saamaan hoitoa. Se oli kuitenkin niin huonossa kunnossa, ettei se voinut edes seistä. Koira ei liikahtanutkaan niiden 48 tunnin aikana, jotka se vietti lääkärissä.

– Paras teko, jonka pystyimme hänelle tekemään, oli päästää hänet pois täältä. Hänellä olisi ollut eläessään kestämättömiä kipuja, kertoo RSCPA:n tarkastaja Anthony Joynes The Daily Mailille. 

RSPCA on julkaissut vetoomuksen, jossa se yrittää etsiä koiran omistajia.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.