Julkkistuttavuuksia! Prinssi Charles nähtiin yllättävän Hollywood-tähden seurassa

Prinssi Charles puolusti vastuullista metsäteollisuutta ja vaati ilmastotekoja puheessaan yritysjohtajien tapahtumassa 2:09
Prinssi Charles puolusti vastuullista metsäteollisuutta ja vaati ilmastotekoja puheessaan yritysjohtajien tapahtumassa

Prinssi Charles bongattiin varsin nimekkäässä seurassa.

Walesin prinssi Charles osallistui keskiviikkona ilmastonmuutoskonferenssin kolmantena päivänä järjestettyyn tapahtumaan seuranaan varsin nimekäs Hollywood-tähti ja muotimaailman aatelinen, kertoo People.

Prinssi Charles nähtiin Skotlannissa sijaitsevassa Kelvingrove Art Gallery and Museum -museossa näyttelijätähti Leonardo DiCaprion ja muotisuunnittelija Stella McCartneyn kanssa.

Sekä prinssi Charles että DiCaprio tunnetaan äänekkäinä ilmastonsuojelijoina. DiCaprio julkaisi viime kuussa lausunnon yhdessä Charlesin pojan prinssi Harryn kanssa vaatien öljyn ja kaasun porauksen välitöntä keskeyttämistä Afrikan Okavango-joen alueella.

Prinssi Charles ja DiCaprio ovat tavanneet aikaisemminkin. Vuonna 1997 kaksikko tapasi Titanic-elokuvan Lontoon ensi-illassa, ja tuolloin DiCaprio esitteli prinssi Charlesin äidilleen Irmelin Indenbirkenille.

Prinssi Charles on kuningatar Elisabetin ja edesmenneen prinssi Philipin vanhin poika. Hän meni naimisiin prinsessa Dianankanssa vuonna 1981, ja parin liitto päättyi pettämiskohun ja muiden ongelmien seurauksena vuonna 1996, vain vuosi ennen Dianan traagista kuolemaa. Nykyisin prinssi Charles on naimisissa Cornwallin herttuatar Camillan kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat