Juontaja Hanna Sumari suivaantui kokki Kape Aihisen kommenteista: "Et tiedä hyvästä valmentamisesta yhtään mitään"

10:52
Mistä on Suomen kaunein mökki tehty Hanna Sumari?

Tv-tähti Hanna Sumari näpäyttää blogissaan kokki Kape Aihisen kommentoinnille.

Televisiosta tuttu toimittaja ja juontaja Hanna Sumari kirjoittaa tuoreessa blogitekstissään kovin sanoin mielipiteensä kokki Kape Aihisen antamaan haastatteluun.

Aihinen kommentoi Ilta-Sanomille aiemmin sanovansa MasteChef VIP -ohjelmassa kilpailijoille suorat sanat, jos ruoka ei häntä miellytä. Mies nähdään ohjelman tuomarina.

Samalla hän kehuu itseään aidoksi ja hyväksi valmentajaksi ohjelmassa ja uskoo pääsevänsä mukaan ohjelmiin juuri sen vuoksi, että on asenteeltaan aito ja rehellinen.

Mies myös kertoo ärsyyntyneensä itseensä sen vuoksi, että on nykyään niin varovainen sanomisistaan.

– Sanon mitä sanon ja uskon sanomisiini. Olen aito Kape Aihinen ja minua on vaikea istuttaa mihinkään muottiin. Välillä tulee kirosanoja ja välillä tulee sanottua jotain väärää, mutta perkele sentään, minä sanon mitä sanon ja minulla on suht kova itseluottamus ja itsetunto. Uskon aitouden ja rehellisyyden olevan valttikorttejani, Aihinen kertoo lehdelle.

Nyt MasteChef VIP -ohjelmassa tuomarina olevan Sikke Sumarin sisar Hanna Sumari kommentoi Aihisen puheita omassa blogissaan.

– Tässä kiteytyy kyllä niin paljon paskaa yhteen haastatteluun, että sori vaan Kape. Et tiedä hyvästä valmentamisesta yhtään mitään. Käytöksesi on tämän haastattelun perusteella todellakin jotain aivan muuta, kuin iloista yhdessä tekemistä. Aitous ja rehellisyys ovat hyveitä, mutta kuinka niitä toteuttaa onkin sitten toinen juttu. Siihen tarvitsisit valmennusta, Sumari tulittaa.

– Juuri tällainen valmentaminen ja yrityskulttuuri on vastenmielisintä mitä tiedän. Jos uskoo rehellisyyden olevan sitä, että antaa sammakoiden hypellä ulos suustaan yhtä kyytiä, on kyllä todella eksyksissä, Sumari kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja