Julkkiskokki Henri Alén tuli väsyneenä iltavuorosta ja vastassa odotti suloinen yllätys lapselta – "Ole hyvä isi"

5:00
Henri Alén värväsi Emma Kimiläisen kuljettamaan ”Suomen nopeinta karjalanpaistia” helsinkiläisille

Pienillä teoilla on suuri merkitys. 

Keväällä Masked Singer Suomi -ohjelmassa mukana olleen huippukokki  Henri Alénin lapsi teki eleen, joka sulattaa sydämet. 

Alén kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessä, että hänen lapsensa oli huomannut kahvin loppuneen ja päättänyt huomioida iltavuorossa olevaa isäänsä. 

–  Kahvi loppu..Kuinka pienistä asioista voi tulla niin iloiseksi. Lapsi oli huomannut että kahvi on lopussa ja kun iltavuorossa olin niin käynyt kipaisemassa sitä minulle. Yöllä odotti kahvi ja lappu, Alén kirjoittaa.

Alén julkaisi kuvan kahvipaketista ja kirjeestä. 

- Ole hyvä isi. Kävin kaupassa kotimatkalla, kirjeessä lukee. 

Alénin lapsen ele sulatti someseuraajien sydämet. 

– Mielettömän upeeta toimintaa, seuraaja kirjoittaa. 

Muutosten vuosi

Alén kertoo päivityksessä, että kulunut vuosi on ollut yhtä muutosten aikaa. 

– Tänä vuonna perhe on saanut joustaa kuin kuminauha jatkuvien muutosten kourissa. Kesälomasta isi remppasi kaksi viikkoa ravintolaa, eikä ukkoa muutenkaan ole näkynyt kun kääntymässä. Joulun kun tulee, menee puhelin kiinni vaikka mitä tapahtuisi. Sen on pieni perheeni ansainnut ja paljon enemmän.

Alén kertoi toukokuussa MTV Uutisille, ettei ole poikkeustilanteen keskellä ehtinyt pohtia omaa hyvinvointiaan. 

– En ole miettinyt sekuntiakaan sitä, miten tässä on itse voinut. Tämä on ollut lähinnä joka päivä uusi taistelu, että miten saisi jostain kassavirtaa. Mitä tapahtuu, miten pystyy ihmisiä työllistämään, pystyykö heitä työllistämään. Joka päivä sama juttu. 

Alén on halunnut tutkittua tietoa viruksen leviämisestä ravintoloissa. Mies otti yhteyttä tutkijoihin, joiden käyttöön hän antaa oman ravintolansa, MTV Uutiset uutisoi lokakuussa. 

Alénin ravintolassa tehtiin lokakuun aikana virussimulaatioita, joiden avulla etsitään keinoja viettää turvallista ravintolaelämää korona-aikana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja