Maailman söpöimmäksi koiraksi tituleerattu julkkishauva Boo on kuollut: "Menehtyi sydänsuruun"

Maailman söpöimmäksi koiraksi tituleerattu julkkishauva Boo on kuollut. Asiasta kerrotaan koiran omilla Facebook-sivuilla.

Yhdysvalloissa San Franciscossa perheensä kanssa asunut Boo oli rodultaan pomeranian eli kääpiöpystykorva.

Boosta tuli kuuluisuus, kun sen omistaja Irene Ahn perusti sille sosiaalisen median tilin vuonna 2010. Boon ensimmäisessä Facebook-päivityksessä luki: Nimeni on Boo. Olen koira. Elämä on minulle hyvää. Boolla on nyt Facebookissa yli 16 miljoonaa seuraajaa.

"Menehtyi sydänsuruun"

Boon omistaja uskoo lemmikkinsä menehtyneen osittain siksi, että sen hyvä koirakaveri Buddy kuoli noin vuosi sitten. Koirat olivat olleet erottamattomia. Niiden kerrotaan pitäneen esimerkiksi kameroille poseeraamisesta.

– Pian sen jälkeen, kun Buddy oli kuollut, Boolla havaittiin sydänongelmia. Me uskomme, että sen sydän kirjaimellisesti särkyi, kun Byddy kuoli. Boo sinnitteli Buddyn kuoltua vielä vuoden. Mutta nyt oli tullut sen aika lähteä, Ahn kirjoitti Facebook-päivityksessään tänä aamuna.


Boo ilahdutti ihmisiä olemassa olollaan

Boo olisi täyttänyt maaliskuussa 13 vuotta.

– Koko perheemme sydän on särkynyt, mutta lohduttaudumme sillä, että Boo ei enää kärsi kipua. 

– Tiedämme, että Buddy on ensimmäisenä tervehtimässä Boota sateenkaaren sillan toisella puolella, ja ne ovat molemmat varmasti siitä enemmän innoissaan kuin kumpikaan on ollut pitkään aikaan.

Suloisen ja iloisen Boon kerrotaan ilahduttaneen monien ihmisten elämää olemassa olollaan ja helpottaneen oloa vaikeina aikoina.

– Toin itse Boon meille kotiin keväällä 2006, ja siitä alkoi elämäni sydäntälämmittävin ystävyys, Ahn kirjoittaa.

"Kiitos hauskoista hetkistä"

Boon perhe kiittää päivityksessä koiraa hyvästä seurasta ja hauskoista hetkistä.

– Boo, me rakastamme sinua ja kaipaamme sinua aina sinne asi, kun jälleen tapaamme. Pidä hauskaa juoksennellessa ja keppostellessa Buddyn kanssa.

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja