Julkkiskaunotar Katri Haapanen teki täyskäännöksen povipommista kirkon työntekijäksi – muistelee MTV Uutisten haastattelussa kohuvuosiaan

Ex-julkkis teki täyskäännöksen povipommista kirkon työntekijäksi –"Voin olla sekä kirkko-ihminen että alusvaatemalli" 8:05
Viidakon tähtösistä julkisuuteen ponnahtanut ex-povipommi Katri Haapnen kertoo, miten kohujulkisuus vaihtui työhön kirkon parissa – kuuntele erikoishaastattelu yllä olevalta videolta!

Kohukaunottarena ja tv-tähtenä julkisuudessa tunnettu Katri Haapanen (ent. Sorsa) kertoo harvinaisessa haastattelussa, miten elämä kohujulkkiksesta vaihtui työhön kirkon parissa.

Vaimo, 6-vuotiaan pojan äiti ja Korson seurakunnan suntiona työskentelevä Katri Haapanen on nyt onnellisempi kuin koskaan. Haapanen muistelee MTV Uutiset Liven haastattelussa kohuvuosiaan ja sitä, miten elämä muuttui äidiksi tulon jälkeen.

Haapanen on aiemmin räväyttänyt julkisuudessa kertomalla suorasukaisesti elämästään. Tähti sai aikoinaan kohun aikaiseksi kertomalla, miten hän harrastaa seksiä miehensä kanssa perhepedissä vauvan ollessa samassa sängyssä. Chat-juontajana tunnettu kaunotar herätti paljon keskustelua aikoinaan myös imetyskohun merkeissä.

Tappouhkaukset ja jatkuva somekiusaaminen sai naisen lopettamaan julkisen esiintymisen. Nyt hän avautuu elämästään ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa.

Haastattelussa Haapanen avautuu perheen nykyisestä tilanteesta. Hän myös kertoo saaneensa rahakkaan ehdotuksen alastonkuvauksiin lähiaikoina. Mitä mieltä tähti oli tarjouksesta? Katso koko haastattelu videolta!

Haapanen muistetaan parhaiten tosi-tv-sarjasta Viidakon tähtöset. Hän oli mukana Subilla nähdyn sarjan toisella kaudella vuonna 2013.


Lue myös:

    Uusimmat