Kohua blogillaan herättänyt Katri Sorsa avautuu: Seksiä on aika harvoin

Kohublondi Katri Sorsa muistetaan parhaiten tosi-tv-sarjastaViidakon tähtöset. Sorsa oli mukana Subilla nähdyn sarjan toisella kaudella vuonna 2013.

Nykyään Katri Sorsa tunnetaan huomattavasti rauhallisempana äitinä, jonka yökerhoissa hyppiminen on saanut jäädä. Perjantaina Katri vieraili suorassa Enbuske, Veitola & Salminen -lähetyksessä. 

Sorsa kertoo äitiyden muuttaneen häntä todella paljon.

– Aiemmin en todellakaan ollut missään metsässä keräämässä sieniä, mitä nykyään tykkään tehdä. Se aiempi oli sellaista pintaliitoelämää.

Sorsa on kirjoittanut avoimesti blogissaan myös seksielämästään ja siitä, kuinka se on muuttunut äitiyden myötä.

– Minäkin olisin ehkä halunnut lukea niistä asioista aiemmin. Seksiä on aika harvoin, ei sitä oikein jaksa. Päivän jälkeen on kyllä kaikkensa antanut. Siinä kohtaa tekee mieli vaan nukkua. Mielestäni on ihan hyvä, että miehetkin lukee blogia ja saa sieltä tietoja. Lasten myötä se seksielämä rauhoittuu, mutta kyllä se sieltä sitten taas vilkastuu, Sorsa kertoo. 

Hän on saanut osakseen rajuakin kritiikkiä muun muassa bloginsa kommentteihin. Myös Sorsan lasta on haukuttu.

– Lastani on haukuttu rumaksi. Mikä menee ihan yli. Täytyy olla aika sairas ihminen. Aluksi hermostuin siitä todella paljon. Kommentti tuli blogiini, jossa tämä tyyppi kirjoitti lapseni näyttävän Klonkulta (Taru sorumusten herrasta -hahmo). Siitä lähti liikkeelle ihan keskustelua netissä, jossa ihmiset vertailivat lastani tuohon hahmoon. Aluksi reagoin siihen voimakkaasti, mutta sitten tajusin, että sillä ihmisellä on täytynyt olla todella kurja elämä, Sorsa kuittaa MTV.fi:n haastattelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja