Mainos

Julkaisetko sinäkin tällaisia päivityksiä Facebookissa? Ärsyttävimmät syyt, miksi kaveri joutuu ”mustalle listalle”

Facebookissa kavereiden päivityksiä piilottaneet paljastivat, mikä päivityksissä oikeasti ärsyttää.

Moni on varmasti päätynyt tekemään saman: piilottamaan Facebook-kaverin julkaisun tai poistamaan jopa kaverin kokonaan. Mutta mikä oikein ajaa näin epätoivoiseen tekoon?

Yleisin syy on ehdottomasti ärsyyntyminen.

Tämä paljastui matkatoimisto Sunshinen uudesta tutkimuksesta, kertoo Independent. Tutkimuksessa kysyttiin 2 000 britiltä yleisimpiä syitä kavereiden päivitysten piilottamiseen tai kavereiden poistamiseen.

Lähes kolmas vastaajista on poistanut kaverinsa Facebookista poliittisen suuntauksen vuoksi. Seuraavaksi yleisimmät syyt johtuivat välien katkeamisesta. Joka kymmenes puolestaan kertoi poistaneensa jonkun Facebook-kavereistaan havaittuaan, ettei oikeastaan edes tuntenut kyseistä ihmistä.

Jos kavereita ei kuitenkaan halua lopullisesti poistaa, voi Facebookissa piilottaa tiettyjen henkilöiden julkaisuja tai lopettaa heidän seuraamisensa.

Yleisin syy julkaisujen piilottamiseen johtuu Facebookiin ladatuista lomakuvista. Jopa 88 prosenttia kavereidensa lomakuvia piilottaneista myöntää, että syynä oli kateus. Seuraavaksi yleisimpiä syitä päätyä Facebook-kaverin ”piilotettujen listalle”, ovat liiallinen henkilökohtaisten asioiden jakaminen sekä vaikeasti ymmärrettävät avunpyyntö-julkaisut.

15 prosenttia puolestaan kertoo piilottaneensa kaverinsa julkaisuja, koska hän julkaisee liikaa selfieitä itsestään.

Lähde: Independent

***

0:19

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.