Jukurit-vahdin seikkailu oli kostautua karmaisevalla tavalla – viime minuuteilla jättidraamaa

Jukurit-vahdin seikkailu on kostautua – puolustaja Larsen pelastaa luistimellaan lähes varmalta näyttäneen maalin 0:53
Katso: Markus Ruusu lähti rohkeasti maaliltaan – puolustaja Oliver Larsen pelasti Jukurit takaiskulta luistimellaan.

Kärpät oli todella lähellä tehdä maalin kolmannen erän viimeistä edellisellä minuutilla Jukurit-maalivahti Markus Ruusun seikkailun jälkeen. Jukurit-puolustaja Oliver Larsen onnistui kuitenkin pelastamaan tilanteen luistimellaan, ja jääkiekon SM-liigan puolivälieräsarjan kuudennessa ottelussa on edessä jatkoerä.

Jukurit-maalivahti Ruusu lähti omalta maaliltaan rohkeasti kiekkoa vastaan tilanteessa, jossa limppua yritti saada kiinni Kärpät-hyökkääjä Ville Koivunen.

Ruusu purki kiekkoa laidan kautta, mutta siihen pääsi ennen siniviivaa kiinni Kärppien Julius Junttila.

Junttila jatkoi nopeasti limpun maalin kulmalle, jossa sitä pääsi pelaamaan avopaikasta Joonas Kemppainen.

Ruusu oli tilanteesta myöhässä ja Kärppien osuma oli todella lähellä, mutta Jukurit-pakki Oliver Larsen onnistui pelastamaan dramaattisen tilanteen maalin edessä luistimellaan.

Näet tilanteen ylälaidan videolta.

Numerot pysyivät 3–3:ssa, ja edessä on jatkoerä.

Kärpät johtaa ottelusarjaa voitoin 3–2. Oululaiset veivät nimiinsä sarjan kolme ensimmäistä peliä, Jukurit on puolestaan voittanut kaksi putkeen ennen tätä iltaa.

Välieräpaikka irtoaa neljällä kiinnityksellä, joten Jukurien olisi kautta jatkaakseen voitettava tänään.