Jukka Rintala ja Matti Vaskelainen yhdessä jo yli 40 vuoden ajan – muistelevat ensikohtaamistaan: "Hän ei ollut ihan selvinpäin"

Jukka Rintala ja Matti Vaskelainen ovat olleet yhdessä jo yli 40 vuoden ajan – näin he ovat onnistuneet 8:40
MTV Uutiset muotisuunnittelija Jukka Rintalan ja visualisti Matti Vaskelaisen luona – kurkista taitelijaparin upeaan kotiin

Suomen tunnetuimpiin muotisuunnittelijoihin kuuluva Jukka Rintala ja hänen puolisonsa visualisti Matti Vaskelainen avaavat parisuhteensa saloja MTV Uutisille.

80-luvun alussa toisensa löytäneet muotisuunnittelija Jukka Rintala ja visualisti Matti Vaskelainen palaavat MTV Uutisten haastattelussa ensikohtaamiseensa. Miesten näkemys tapaamisesta poikkeaa hieman toisistaan.

– Matin ensimmäiset sanat olivat, että haluaisin sinun kanssasi tehdä jonkun työprojektin. Siitä alkoi meidän vuosikymmenten yhteistyö ja suhde. Hän ei ollut ihan selvinpäin, Rintala sanoo.

– Ei pidä paikkaansa. Olin seurannut jo pidempään Jukkaa, että aika hyvä tekijä. Sitten ajattelin, että hänen kanssaan olisi kiva tehdä joku projekti. Nyt se projekti on ollut aika pitkä, Vaskelainen toteaa.

Haastattelussa miehet kertovat myös, mikä on pitänyt heidät yhdessä yli 40 vuoden ajan.

Katso koko haastattelu videolta!

Lue myös:

    Uusimmat