Jukka Rautakorpi oli tyytymätön Tapparan tappioon – "Ei voi olla sellaista valmentajaa"

Jukka Rautakorpi:"Yritimme laittaa railakkaasti kapuloita rattaisiin" 1:41
Pääkuvan videolla Jukka Rautakorven koko haastattelu!

HPK tasoitti välieräsarjan Tampereen Tapparaa vastaan, kun se kukisti kirvesrinnat 4-1-lukemin. Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi ei ollut ottelun jälkeen tyytyväinen.

Tappara nollasi HPK:n joukkueiden välisen välieräsarjan avauskohtaamisessa, mutta lauantai-iltana HPK löysi keinot murtaa Tapparan puolustuksen.

Kun HPK iski 2-1-johtomaalin, meni Pallokerho menojaan.  

– Toiseen (HPK:n) maaliin asti pelasimme hyvää jääkiekkoa ja yritimme aika railakkaastikin laittaa kapuloita rattaisiin. Vähän jäi vielä vajaaksi, Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi mietti MTV Urheilulle.

Avausottelussa Tapparan puolustaminen oli terästä ja oli varsin hyvää toisessakin kohtaamisessa, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi laadukasta. 

– Tietynlainen aggressiivisuus jäi väjaaksi. Jos häviät pelin, niin ei silloin voi olla tyytyväinen – ei voi olla sellaista valmentajaa, Rautakorpi totesi.

HPK tasoitti voitollaan joukkueiden välisen välieräsarjan otteluvoitoissa 1-1:een. Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran ensi viikon tiistaina Tampereella. Finaaleihin etenee neljällä voitolla.

Katso pääkuva videolta Jukka Rautakorven koko haastattelu!


Lue myös:

    Uusimmat