Jukka Jaloselta painava puheenvuoro Pasi Mustosen ja Naisleijonien väliseen kohuun – "Pitää jotain kautta tuoda julki"

2:45
Jukka Jaloselta painava puheenvuoro Pasi Mustosen ja Naisleijonien väliseen kohuun.

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen päävalmentaja Jukka Jalonen kommentoi Naisleijonien ja Pasi Mustosen välillä vellovaa kohua. Jalonen lähettää MTV Urheilun haastattelussa myös viestin suomalaiselle jääkiekkoyhteisölle. 

Naisten jääkiekkomaajoukkue on ollut viime päivät melkoisen myrskyn keskellä. Ex-maajoukkuevahti Noora Räty julkaisi hiljattain kirjan, jossa monivuotinen päävalmentaja Pasi Mustonen saa rajusti kritiikkiä. Osa entisistä pelaajista asettui Mustosen taakse keskiviikkona julkaistun avoimen kirjeen muodossa.

Jalonen ja Mustonen tuntevat toisensa 40 vuoden takaa. Kaksikko opiskeli 80-luvulla yhdessä Jyväskylässä. Jalonen nostaa esiin Mustosen aikana saavutetun MM-hopean ja toteaa, että ulkopuolisin silmin joukkuehenki on vaikuttanut hyvältä. 

Katso Jukka Jalosen painava puheenvuoro pääkuvan videolta. Mestarivalmentaja ottaa kantaa Pasi Mustosen ja Naisleijonien tilanteeseen. Jalosella on painava viesti suomalaisen jääkiekkoyhteisön syviin riveihin.

Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen kertoo MTV Urheilulle seuranneensa keskustelua aktiivisesti. Jalonen myöntää, että kollegan toiminnan ympärillä pyörivä kohu ei tunnu hyvältä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja