Juho Lammikko palasi Leijonien ketjuihin – ”Tuollaisista vammoista ei kukaan voi tietää”

USA-ottelussa viikko sitten loukkaantunut Juho Lammikko palasi tänään harjoituksissa Leijonien ketjuihin. Se, onko Lammikko huomennakin mukana Saksa-pelissä, on edelleen epävarmaa.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Suomi – Saksa tiistaina 21.5. klo 13.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella. Suoratoistona ottelut katsottavissa vain cmore.fi-palvelussa.

Lammikko joutui Luke Glendeningin yllättävästä kulmasta tulleen taklauksen kohteeksi. Hän piteli päätään, kun poistui kentältä.

Maanantaiaamun jäillä Lammikko hyökkäsi Marko Anttilan ja Joel Kivirannan kanssa. Hän on ollut jo kolmena aiempana päivänä jäällä, mutta nyt pelaaminen näyttää aiempaa todennäköisemmältä.

– Sitähän me toivotaan, mutta mitään varmaa ei ole vielä. Katsotaan miten Juhon kroppa reagoi treeneihin ja huomenna päätetään, päävalmentaja Jukka Jalonen kommentoi tilannetta.

Lammikko itse sanoi, että on ”periaatteessa” pelikunnossa.

– Mutta en vielä tiedä pelaanko, hän totesi.

– Kuntoa on katsottu päivä kerrallaan, eilen en vielä pelannut, mutta jos huomenna pelaisi. Sen näkee aamusta.

Pelihaluja löytyy. Lammikolle olisi myös hyvä päästä pelaamaan Saksaa vastaan, jotta hän olisi valmiimpi torstain puolivälierässä.

Lammikon vamman virallinen selitys on ylävartalovamma, eikä mitään selvää ole sanottu, mutta kaikki viittaa päävammaan. Lammikon toipuminen on kuitenkin edennyt joka päivä parempaan suuntaan.

– Ehkä ”toivotusti” voisi sanoa. Tuollaisista vammoista ei kukaan voi tietää etukäteen. Sitten vain pelaajan tuntemusten mukaan reagoidaan. Nyt tuntui siltä, että hän voi harjoitella ja treenien jälkeen illalla ja aamulla katsotaan, että pystyykö hän edelleen harjoittelemaan tai pelaamaan. Näitä ei voi hirveästi ennustella valitettavasti, Jalonen sanoi.

Leijonien kokoonpano kerrotaan tiistaiaamuna, ottelu Saksaa vastaan alkaa jo kello 13.15 Suomen aikaa.

Lue myös:

    Uusimmat