Leijonien sentteriä kaivataan kipeästi, pelikunto mystisessä verhossa – ”En tiedä itsekään”

Juho Lammikko loukkaantui USA-pelin ensimmäisessä erässä, eikä ole pelannut sen jälkeen MM-turnauksessa.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Ranska – Suomi sunnuntaina 19.5. klo 21.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Lammikko oli eilen ja tänään jäällä, joten todennäköisyys hänen paluulleen vaikuttaa kasvavan. Lammikko kommentoi kuntoaan hieman vastenhakoisesti jäätreenien jälkeen.

– En tiedä, se nähdään huomenna, Lammikko sanoi.

USA:n Luke Glendening taklasi Lammikkoa yllättäen, kun tämä oli luopunut kiekosta. Lammikko näytti saavan iskun pään seudulle. Virallisesti on kerrottu, että Lammikko kärsii ylävartalovammasta. Lammikko on itsekin katsonut tilanteen jälkikäteen, muttei suostunut ottamaan kantaa, olisiko teosta pitänyt antaa pelikieltoa.

– En voi siihen kommentoida oikein mitään. Kaikilla on varmaan siihen mielipide, mutta he tekevät omaa työtään, annetaan tehdä sitä rauhassa, Lammikko sanoi kurinpidosta. 

Nyt aikaa on kulunut viisi päivää, eikä Lammikon olossa ole omien sanojen mukaan ”mitään erikoista”. Pelikunnostaan hän ei suostunut paljastamaan mitään.

– Se nähdään. Katsotaan, valmennus päättää kokoonpanon. Katsotaan, onko olo sataprosenttinen huomenna ja valmennus tekee päätöksen pelaavasta kokoonpanosta. En oikein itsekään tiedä, pelaanko huomenna. Se varmaan selviää ennen peliä, Lammikko sanoi.

Leijonien sentteriosastolle olisi Lammikolle tarvetta, sillä Eetu Luostarisen kisat päättyivät perjantain ottelussa tulleeseen polvivammaan. Luostarinen matkaa kisapaikalta Suomeen.

Leijonat kohtaa Ranskan sunnuntaina kello 21.15 alkavassa ottelussa.

Lue myös:

    Uusimmat