Mainos

Juhannusjuhlien kieltäminen nostatti porun Loviisassa

Loviisan kaupunginhallituksen päätös kieltää juhannusjuhlien järjestäminen kaupungissa on raivostuttanut tapahtuman järjestäjät. Hallitus teki päätöksen maanantaina.

Loviisan kaupunginjohtaja Olavi Kalevan mukaan järjestäjien kaikki lupa-asiat eivät olleet kunnossa. Hallituksen päätös syntyi yksimielisesti, Kaleva kertoi.

- Kun kaupunginhallitus käsitteli asiaa, niin se asetti tietyt ehdot tapahtuman toteutumiselle tiettyyn päivämäärään mennessä. Totesimme, kun päivämäärä oli mennyt umpeen, että yrittäjä ei ole täyttänyt valtaosaa näistä ehdoista.

Kaupunginhallitus olisi voinut myöntää lisäaikaa järjestäjälle, mutta Kalevan mukaan sitä haluttu antaa, koska sillä ei olisi voinut taata myönteistä lopputulosta. Linnanjuhannus-tapahtumalta puuttuivat keskiviikkoon mennessä muun muassa huvilupa, elintarvikelupa sekä melulupa, Kaleva listasi.

Linnanjuhannus-tapahtuman järjestelyjä johtava Janus Putkonen kertoi, että he ovat toimineet täysin annettujen ohjeiden mukaan. Hän pitää kaupunginhallituksen päätöstä täysin käsittämättömänä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.