Juhamatti Aaltonen väläytteli discoveryllä maajoukkueuran päättymisellä – viimeisessä pelissä tehtiin upea ele

Videolla juttua Leijonien sunnuntain Ruotsi-ottelusta.

Leijonien osalta Ruotsin EHT-turnaus päättyi tappioon, kun rakas länsinaapuri oli parempi sunnuntain taistossa lukemin 3–1. Ruotsi-pelissä Suomen joukkueen kapteenina toimi Juhamatti Aaltonen, joka väläytteli discoveryn haastattelussa, että hänen maajoukkuepelinsä saattoivat olla tässä.

Aaltonen palasi kuuden vuoden tauon jälkeen Leijonien paitaan, kun hänet nimettiin mukaan Ruotsin EHT-turnaukseen. 37-vuotias hyökkääjä nautti kokemuksesta täysin rinnoin.

– Voi olla hyvinkin mahdollista, että nämä olivat viimeiset pelit näissä ympyröissä. Oli mahtavaa pelata. Nautin kovasti tästä reissusta, Aaltonen kuvaili discoveryllä.

Aaltoselle tehtiin hieno ele, kun hän kantoi sunnuntain Ruotsi-pelissä C-merkkiä rinnassaan.

– Aamulla sanottiin, että olen kapteeni viimeisessä pelissä. ”Mamba” (Leijonien päävalmentajan virkaa hoitanut Mikko Manner) sanoi, että ei varmaan kukaan kansainvälisen puolen tyyppi olisi uskonut kaudella 2006–07, kun olin ensimmäistä kertaa mukana, että olisin vielä joku päivä maajoukkueen kapteeni. Iso kunnia, hieno homma, Aaltonen kiitteli hymyissä suin.

Aaltonen ylisti isolla kädellä sitä, miten hieno ilmapiiri maajoukkueessa on joka kerta, kun kuka tahansa pelaaja hyppää Leijonien matkaan.

– Kaikki ottavat hyvin rennosti ja sitten kun laitetaan kamat päälle, niin sitten mennään täysillä, Aaltonen hehkutti.

Lue myös:

    Uusimmat