Juha Veijonen harvinaisessa yhteiskuvassa 30 vuotta nuoremman kumppaninsa Marian kanssa – pari elää mukavaa arkea Espoossa

25:58

Näyttelijä Juha Veijonen ja floristipuoliso Maria ovat pitäneet yhtä jo vuosien ajan.

Näyttelijä Juha Veijonen, 60, saapui torstaina 13. helmikuuta Se mieletön remppa -elokuvan kutsuvierasensi-iltaan yhdessä 30 vuotta nuoremman avopuolisonsa Maria Hämäläisen seurassa.

– Oikein hyvää kuuluu. On yhteisiä kiireitä, mutta kummallakin on myös omat kiireensä. Espoossa asutaan ja siellähän se arki menee, pariskunta kertoi kuin yhdestä suusta kuulumisistaan.

Jo pidemmän aikaa yhtä pitänyttä ja avoliitossa asunutta pariskuntaa nähdään yhdessä julkisuudessa melko harvoin.

Veijonen ja Hämäläinen esittelivät kuitenkin hiljattain hurmaavaa, "salaisessa puutarhassa" Espoon Perkkaalla sijaitsevaa kotiaan Helsingin Sanomien haastattelussa.

Remontti-ihmisiksi he eivät kuitenkaan varauksetta tunnustaudu.

– Ehkä ollaankin, mutta enemmän pintaremontti-ihmisiä, tuumaa Veijonen ja heittää kovemman remontti-ihmisen pallon puolisonsa suuntaan.

– Meillä on onneksi sellainen tilanne, ettei remonttia tarvitse tehdä. Ja se on kyllä yleensä enemmän mun hommaa, Maria vahvistaa ja paljastaa viimeksi tapetoineensa.

– Ensimmäisen kerran tapetoin. Ei mennyt ihan nappiin, mutta aika hyvin! hän nauraa.

Torstaina juhlittiin ensi-illan lisäksi Solar Filmsin 25- ja tuottaja Markus Selinin 60-vuotissyntymäpäiviä. Myös Veijonen juhli viime vuonna pyöreitä vuosia. Kuusikymppisiä juhlittiin kotona viime kesänä.

– Ne olivat mukavat puutarhajuhlat kotipihalla. Paikalla oli satakunta ystävää, Veijonen kertoi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja