Me Naiset: Juha Veijonen avoliitossa 30 vuotta nuoremman Marian kanssa – hemmottelee rakastaan aamiaisella

25:58

Näyttelijä Juha Veijonen ja floristi Maria Hämäläinen kertovat suhteestaan Me Naiset -lehden haastattelussa.

Juha Veijonen, 58, ja Maria Hämäläinen, 28, ovat asuneet avoliitossa Helsingissä nyt noin viiden vuoden ajan. Pari kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa, että suhde sai alkunsa yhden illan jutusta, joka syveni nopeasti rakkaudeksi.

Veijonen ja Hämäläinen kohtasivat ensimmäisen kerran karaokebaarissa ja ilta päättyi siihen, että Maria lähti Juhan matkaan.

– Aluksi en tiennyt, että Juha oli näyttelijä ja julkisuuden henkilö. Kaverini kyllä tunnistivat hänet. En ajatellut, että lähdenpä tästä julkkiksen luo yöksi, Maria muistelee.

Hämäläinen muutti Veijosen luo heti ensimmäisen illan jälkeen. Ikäeron vuoksi suhde ei ole siitä perinteisemmästä päästä – Marialla ei ole lapsia, kun taas Veijonen on jo isoisä. Arkea se ei ole haitannut, mutta yhteisiä lapsia tai häitä ei ole vielä ainakaan vielä lähitulevaisuuden suunnitelmissa.

– Ihmettelemme joskus itsekin sitä, kuinka tässä näin kävi. Emme ajattele vaikkapa ikäeroamme ollenkaan. Sitä tasoittaa esimerkiksi se, että Juhalla on 14-vuotiaan pojan huumorintaju, Maria vitsailee.

Haastattelussa Hämäläinen paljastaa myös romanttisen tavan, jolla Veijonen häntä hemmottelee.

– Juha on maailman kiltein mies. Arki tai juhla, hän tuo minulle aamiaisen sänkyyn.

Lähde: Me Naiset

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.