Juha Perälästä televisiojuontaja – nähdään tulevassa viihdekisailussa: "Olen kerrankin karttakepin toisessa päässä"

Juha Perälä tekee uuden aluevaltauksen juontamalla viihdevisailua. 

Juha Perälä jättäytyi pois viime vuoden talvella huippusuositusta Aamulypsy-aamuohjelmasta Radio Suomipopilta 10 vuoden pestin jälkeen. Sen jälkeen viihdemiehen onkin pitänyt kiireisenä erinäiset projektit, kuten Periksen unelmaduuni -projekti,  jossa hän tutustui eri työpaikkoihin. 

Perälä yllättää nyt television parissa, sillä hänet nähdään elokuussa FOX-kanavan uutuusohjelmassa Melkein Mensa, joka on viihdyttävä koko perheen visailu. Toisen joukkueen vakiokapteenina ruoria vääntelee näyttelijä Eero Ritala.

Tiedotteessa kerrotaan, että Melkein Mensa perustuu norjalaiseen hittiformaattiin Huskestue, joka on pyörinyt Norjan TV2:lla jo vuosia ja joka on voittanut muun muassa maan parhaan viihdeohjelman Gullruten-palkinnon. Joka jaksossa käsittelyyn otetaan kaksi teemaa, joilla ei ole mitään yhteistä nimittäjää.

Tässä ohjelmassa tyhmyydestä rankaistaan ja vastaamaan pääsee vasta suoritettuaan eriskummallisia tehtäviä.

– Tämä ohjelma on melkoinen tietovisan, toimintakomedian ja talk shown risteytys. Tarjolla on sadetta ja sähköiskuja, noloja tilanteita ja vaaran tuntua. Yleensä saan itse näpeille mutta onneksi olen kerrankin karttakepin toisessa päässä, opettajana, hän kertoo.

Melkein Mensa alkaa 18.8. FOX-kanavalla kello 20. 

(Juttuun lisätty Eero Ritalan nimi. 10.6.2020, kello 12.48.)

Lue myös:

    Uusimmat